Mtb Preveza Team

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mtb Preveza Team

Πρόσφατα Θέματα

» Πωλειται τιμονι κουρσας Profile Design
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΤετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.

» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΚυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego

» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero

» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΣαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΤρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΔευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas

» bianchi oltre 2012 55cm
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΤρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc

» πωλειται SCOTT RC.
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΣαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON

»  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΠεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON

» sfendami adventure expirience
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΤρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas

» πωλειται new scott 899
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΚυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc

» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
Εντυπώσεις από Brevet! EmptyΤετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol

Παρόμοια θέματα

Στατιστικά

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα

Τα μέλη μας είναι συνολικά 261

Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros

Flagcounter

Εντυπώσεις από Brevet! Labels=0

Νοέμβριος 2024

ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

.

<div align="center" id="FM_widget_share"></div>

3 απαντήσεις

Εντυπώσεις από Brevet!

Παναγιώτης Τζ
      Παναγιώτης Τζ
      SLX
      SLX

Αριθμός μηνυμάτων : 210
      Τόπος : Athens
      Registration date : 22/10/2008

Εντυπώσεις από Brevet! Empty Εντυπώσεις από Brevet!

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Σαβ 31 Ιαν 2009, 21:54

Καλημέρα παίδες.Τελικά το επιχείρησα και αψήφησα τον καιρό.Οι 6 πρώτες ώρες ήταν υπό βροχή που έδινε τη θέση της σε καταιγίδα.Ευτυχώς που είχα φορέσει τα φτερά.Το Goretex μπουφανάκι και το κάλυμμα στο κράνος έκαν φανταστική δουλειά, που την εκτιμούσα πιο πολύ όταν οι υπόλοιποι μου έλεγαν πως ήταν μούσκεμα.Τα καλύμματα στα πόδια δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα πόδια στεγνα διότι τα απόνερα του πίσω τροχού έβρεχαν τις γάμπες και το νερό ''έγλειφε'' και στην 1η ώρα έφθασε στις κάλτσες.Όσο στροφάριζα αυτό δεν ήταν σημαντικό πρόβλημα.Όταν ξεκίνησε όμως η μεγάλη κατηφόρα στο 125 χλμ, τα χρειάστηκα.Ξεκίνησαν περίπου 110 άτομα (3-4 γυναίκες).Δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκρουπάκι διότι δεν άντεχα τα λασπόνερα των άλλων.Ακολουθούσα από ασφαλή απόσταση κάτι παιδιά από το Cyclist.Η βροχή όλο και δυνάμωνε.νερό μπήκε΄μέσα από τα γυαλία και τα έβγαλα.Μόνο στην κατηφόρα ήταν χρήσιμα.Η ψυχολογία μας έφθασε στο ναδίρ ότν είδαμε τον Περικλή Ηλία με την παρέα του να επιστρέφουν.Εμείς είχαμε κάνει 65 χλμ και αυτού πάνω από 130χλμ affraid Ανεβήκαμε μαζί το Αμόνι και στο 1ο Control στην παραλία της Ν.Επιδαύρου φτάσαμε μαζί(109 χλμ σε 4,5 ώρες).Φαγητό, ανασυγκρότηση, λάδωμα αλυσίδας και φύγαμε για να μην κρυώσουμε.Τα χειρότερα ήταν μπροστά μας.Το Αμόνι ερχόμενος από Ν.Επίδαυρο προς Ισθμό έχει πολύ μεγάλη κλίση.Κάπου εδώ ξεκινά και ο μοναχικός μου αγώνας διότι τα υπόλοιπα παιδιά ανέβαιναν με πολύ αργό ρυθμό, γεγονός που με κούραζε περισσότερο και ταλαιπωρούσε τα γόνατά μου.Τους αφήνω και δίνω ραντεβού στις Κεχριές.Στην κορυφή του Αμονιού σταματάει επιτέλους η βροχή αλλά έχει 3 βαθμούς.Τώρα όμως ένα ερώτημα ταλανίζει το μυαλό μου:Να καταβαίνω τις κατηφόρες ''ψαράκι'' για εξοικονόμηση δυνάμεων και να ξεκουράζομαι κάπως από τη σέλλα ή να κάνω ''κούφιο'' πετάλι για να μην παγώσουν τα πόδια?Φθάνω στο 2ο Control στον Ισθμό(156χλμ)βρίσκω ένα παληκάρι να ξεκουράζεται και του προτείνω να συνεχίσουμε μαζί.Τότε κατάλαβα ότι το πίσω φτερό εκτός από το να με κρατάει στεγνό στην επίμαχη βουβωνική περιοχή προστάτεψε τα φώτα μου.Του άλλου είχαν πάρει νερά και δεν άναβαν!Μετά από λίγο καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί να με ακολουθήσει και συναχίζω μόνος. Μου μένουν 25χλμ και ο δρόμος είναι γνώριμος.Τελικά τερματίζω τα 214χλμ σε 9 ώρες και 25 λεπτά, ΜΩΤ 23.8, ΜΟ καρδιακής συχνότητας 154(max184), θερμίδες 8.240. Ήταν μια περιπέτεια που οι καιρικές συνθήκες την μετέτρεψαν σε άθλο.Σήμερα νιώθω κουρασμένος αφού από την υπερένταση δεν κοιμήθηκα καλά.Τα χοντρά καλύματα παπουτσιών από neopren μου προκάλεσαν φουσκάλες στα πόδια(μπρος-πίσω).Το κ---ί μου έκανε 3 ώρες να ξεμουδιάσει!παρόλα αυτά πορώθηκα!Ραντεβού στις 28 Φεβρουαρίου όπου θα έχει περισσότερες ανηφόρες.Ελπίζω να μην σας κούρασα περιμάνω απορίες
      Sylvain
      Sylvain
      XTR
      XTR

Αριθμός μηνυμάτων : 2729
      Τόπος : Preveza
      Ασχολίες : mou.tou.bou / music
      Registration date : 21/10/2008

Εντυπώσεις από Brevet! Empty Απ: Εντυπώσεις από Brevet!

Δημοσίευση από Sylvain Κυρ 01 Φεβ 2009, 03:41

Sigoura tha htane foveri ebiria ,bravo giati ego pano apo 4 ores sth sella den antexo, exo skeftei na vazeis ta kalimata mesa apo to kolan (to exeis dokimasei?)thn epomeni volta me vroxh tha to dokimaso.exeis xronous apo tous protous na do meso oro pou eixane?
      Παναγιώτης Τζ
      Παναγιώτης Τζ
      SLX
      SLX

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Κυρ 01 Φεβ 2009, 18:43

Sylvain έγραψε:Sigoura tha htane foveri ebiria ,bravo giati ego pano apo 4 ores sth sella den antexo, exo skeftei na vazeis ta kalimata mesa apo to kolan (to exeis dokimasei?)thn epomeni volta me vroxh tha to dokimaso.exeis xronous apo tous protous na do meso oro pou eixane?
      Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ΠΕΠΑ μέσα στην εβδομάδα.Πάντως οι πρώτοι(από τους ερασιτέχνες) που έβλεπα στην επιστροφή πρέπει να μου έριχναν περίπου 30' στις 4 ώρες.Χθές αναλογιζόμουν ότι το σημαντικότερο ήταν που γύρισα από τον Ισθμό (τα τελευταία 60χλμ) με πολύ καλό ρυθμό γύρω στο 27χλμ ΜΩΤ.
      MEGA BIKE ARTA
      MEGA BIKE ARTA
      SLX
      SLX

Αριθμός μηνυμάτων : 235
      Τόπος : ARTA
      Ασχολίες : ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ,ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΒΟΥΝΟΥ,ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ,ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ
      Registration date : 21/10/2008

Δημοσίευση από MEGA BIKE ARTA Τρι 03 Φεβ 2009, 23:01

Παναγιώτης Τζ έγραψε:
      Sylvain έγραψε:Sigoura tha htane foveri ebiria ,bravo giati ego pano apo 4 ores sth sella den antexo, exo skeftei na vazeis ta kalimata mesa apo to kolan (to exeis dokimasei?)thn epomeni volta me vroxh tha to dokimaso.exeis xronous apo tous protous na do meso oro pou eixane?
      Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ΠΕΠΑ μέσα στην εβδομάδα.Πάντως οι πρώτοι(από τους ερασιτέχνες) που έβλεπα στην επιστροφή πρέπει να μου έριχναν περίπου 30' στις 4 ώρες.Χθές αναλογιζόμουν ότι το σημαντικότερο ήταν που γύρισα από τον Ισθμό (τα τελευταία 60χλμ) με πολύ καλό ρυθμό γύρω στο 27χλμ ΜΩΤ.
      Παναγιώτη είσαι φοβερός χωρίς προηγούμενη εμπειρία σε τέτοιες διαδρομές αποφάσισες να πάρεις μέρος στον αγώνα!!!Την επόμενη φορά που θα πας θέλω να είμαι μαζί σου.
      Παναγιώτης Τζ
      Παναγιώτης Τζ
      SLX
      SLX

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Τετ 04 Φεβ 2009, 02:48

Αγαπητέ φίλε Άκη όλα είναι στο μυαλό!Είδα ποδηλάτη να φθάνει στο 1ο Control(109χλμ) που ζύγιζε πάνω από 110 κιλά!Πραγματικά δεν ήξερα τι να αισθανθώ.Να τον λυπηθώ για την ανηφόρα που είχε μπροστά του ή να τον θαυμάσω για τη δύναμη και το κουράγιο του?Πιστεύω ότι το μόνο που απαιτείται είναι συνήθεια στην πολύωρη παραμονή στη σέλα.Το επόμενο Brevet είναι 28 Φεβ Ελευσίνα-Πλαταιές-Θήβα-Αλίαρτος-Ελευσίνα.200χλμ αλλά με υψομετρικά πάνω από 2.800μ.

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 09:43