Πρόσφατα Θέματα
Παρόμοια θέματα
Πιο αναγνωσμένα θέματα
Στατιστικά
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 261
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros
.
<div align="center" id="FM_widget_share"></div>
+4
Sylvain
booo
G-G-Fuego
NONAME-CARBON
8 απαντήσεις
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Αριθμός μηνυμάτων : 702
Τόπος : oropos
Registration date : 25/11/2008
- Δημοσίευση Ν°1
ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Ας δουμε πια απο τα μελη του φορουμ θα ερθουν στον πρωτο αγωνα.
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Εγω θα ειμαι παρον.
G-G-Fuego- XTR
- Αριθμός μηνυμάτων : 1712
Τόπος : Athens
Registration date : 21/10/2008
- Δημοσίευση Ν°3
Γιαννη κι εγω μέσα ειμαι ! εγώ πιθανολογώ ότι θα είμαστε 7-8 άτομα
booo- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 483
Τόπος : ARTA
Ασχολίες : mtb-ψαροντουφεκο
Registration date : 26/10/2008
- Δημοσίευση Ν°4
και εγω. fuego μαλλον θα ανεβω παρασκευη αν ειναι μηλαμε τη ωρα φευγουμε το πρωι κυριακης
Sylvain- XTR
- Αριθμός μηνυμάτων : 2729
Τόπος : Preveza
Ασχολίες : mou.tou.bou / music
- Δημοσίευση Ν°5
MMMMMM...endiaferon ,ti agonas einai ??? THALASIO SKI ???
xixixixixi
MESAAAA IPAME.
xixixixixi
MESAAAA IPAME.
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°6
booo έγραψε:και εγω. fuego μαλλον θα ανεβω παρασκευη αν ειναι μηλαμε τη ωρα φευγουμε το πρωι κυριακης
Ότι θες φίλε μου ! Τα πάντα όλα
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Δημοσίευση Ν°7
ΑΛΛΟΟΟΟΣΣΣΣΣ.ORBEA-CARBON έγραψε:Ας δουμε πια απο τα μελη του φορουμ θα ερθουν στον πρωτο αγωνα.
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°8
ORBEA-CARBON έγραψε:ΑΛΛΟΟΟΟΣΣΣΣΣ.ORBEA-CARBON έγραψε:Ας δουμε πια απο τα μελη του φορουμ θα ερθουν στον πρωτο αγωνα.
Γιαννάκη μη τα πιέζεις ρε φίλε τα παιδιά ! Ειδικά από Πρεβεζιάνους νομίζω ότι κλείσαμε ...
Παναγιώτης Τζ- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 210
Registration date : 22/10/2008
- Δημοσίευση Ν°9
Όποιοι πάνε από την προηγούμενη να ψάξουν και για καμιά ταβέρνα στην περιοχή.Που θα το γιορτάσουμε μετά τον αγώνα?
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Δημοσίευση Ν°10
και θα πληρωση το λογαριασμο ο καλητερος ....τι λες συλβαν;Παναγιώτης Τζ έγραψε:Όποιοι πάνε από την προηγούμενη να ψάξουν και για καμιά ταβέρνα στην περιοχή.Που θα το γιορτάσουμε μετά τον αγώνα?
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°11
Ο καλύτερος σε τι ? ΓιαννηORBEA-CARBON έγραψε:και θα πληρωση το λογαριασμο ο καλητερος ....τι λες συλβαν;Παναγιώτης Τζ έγραψε:Όποιοι πάνε από την προηγούμενη να ψάξουν και για καμιά ταβέρνα στην περιοχή.Που θα το γιορτάσουμε μετά τον αγώνα?
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Δημοσίευση Ν°12
οποιος κενει τον καλυτερο χρονο.Sylvain έγραψε:Ο καλύτερος σε τι ? ΓιαννηORBEA-CARBON έγραψε:και θα πληρωση το λογαριασμο ο καλητερος ....τι λες συλβαν;Παναγιώτης Τζ έγραψε:Όποιοι πάνε από την προηγούμενη να ψάξουν και για καμιά ταβέρνα στην περιοχή.Που θα το γιορτάσουμε μετά τον αγώνα?
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°13
ORBEA-CARBON έγραψε:οποιος κενει τον καλυτερο χρονο.Sylvain έγραψε:Ο καλύτερος σε τι ? ΓιαννηORBEA-CARBON έγραψε:και θα πληρωση το λογαριασμο ο καλητερος ....τι λες συλβαν;Παναγιώτης Τζ έγραψε:Όποιοι πάνε από την προηγούμενη να ψάξουν και για καμιά ταβέρνα στην περιοχή.Που θα το γιορτάσουμε μετά τον αγώνα?
Πω πω πάλι σε έξοδα θα με βάλουν αυτά τα παιδιά ...
Παναγιώτης Τζ- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 210
- Δημοσίευση Ν°14
Τι το ήθελα και έγραψα για την ταβέρνα?τώρα έσπειρα ζήλια και ειρωνεία στην παρέα .Που να το φανταστώ! :oops: Ντροπή μου.Εγώ προτείνω να κεράσουμε τον καλύτερο.Άν τρώει και λιγότερο από τους άλλους ακόμα καλύτερα.
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Δημοσίευση Ν°15
αυτη ειναι καλυτερη ιδεα,ειμαι μεσα.Παναγιώτης Τζ έγραψε:Τι το ήθελα και έγραψα για την ταβέρνα?τώρα έσπειρα ζήλια και ειρωνεία στην παρέα .Που να το φανταστώ! :oops: Ντροπή μου.Εγώ προτείνω να κεράσουμε τον καλύτερο.Άν τρώει και λιγότερο από τους άλλους ακόμα καλύτερα.
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°16
Εγώ πάντως μπορώ να φάω ένα πιάτο μακαρόνια σε 45 δευτερόλεπτα αλλα φοβάμαι ότι ο SOMIERO μπορεί να με κερδίσει..ORBEA-CARBON έγραψε:οποιος κενει τον καλυτερο χρονο.Sylvain έγραψε:Ο καλύτερος σε τι ? ΓιαννηORBEA-CARBON έγραψε:και θα πληρωση το λογαριασμο ο καλητερος ....τι λες συλβαν;Παναγιώτης Τζ έγραψε:Όποιοι πάνε από την προηγούμενη να ψάξουν και για καμιά ταβέρνα στην περιοχή.Που θα το γιορτάσουμε μετά τον αγώνα?
booo- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 483
Τόπος : ARTA
Ασχολίες : mtb-ψαροντουφεκο
Registration date : 26/10/2008
- Δημοσίευση Ν°17
ο καλητερος ας πληρωσει :D
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°18
Εγώ λειτούργησα κατα το : λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ! Συμφωνώ να κεράσουμε τον πρώτο !
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°19
Oooooohhhhhhhh La Pasteria ???G-G-Fuego έγραψε:Εγώ λειτούργησα κατα το : λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα ! Συμφωνώ να κεράσουμε τον πρώτο !
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°20
Ασε τα λόγια και πες μου την πρόοδο !!!!!
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°21
οι πρόοδο είναι ότι ο SOMIERO θα σου ετοιμάσει τις ζάντες αύριοG-G-Fuego έγραψε:Ασε τα λόγια και πες μου την πρόοδο !!!!!
και υπάρχει και μια αλλαγή στο όνομα,τώρα λέγεται FLYING SOMIERO
κοίτα λίγο φωτό σήμερα...
costas somiero- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 459
Registration date : 24/10/2008
- Δημοσίευση Ν°22
flying somiero. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa και εννοείται ότι χτυπάω μακαρονάδα σε καλύτερο χρόνο από τα 45 sec. Όταν λέμε flying το εννοούμε.
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°23
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την έναρξη του Mountain Bike and Run Cup με τον πρώτο αγώνα το Σαββατοκύριακο στην Περαχώρα Κορινθίας. Το φετινό κύπελλο της Outsports περιλαμβάνει μια σειρά επτά διεθνών αγώνων ορεινής ποδηλασίας αλλά και επτά αγώνων ορεινού δρόμου αντοχής. Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 15:00 στην Περαχώρα Κορινθίας με τον αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής και την Κυριακή 15 στις 11:00 στο ίδιο σημείο για τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας.
Αναφορικά με το πρώτο διήμερο αγώνων ο Δήμαρχος Λουτρακίου –Περαχώρας κ.Γεώργιος Γκιώνης, δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας θα συνεισφέρει στην ανοδική πορεία του αθλήματος».
Το Mountain Bike and Run Cup αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα καθώς οι αγώνες του θα λάβουν χώρα σε επτά διαφορετικές τοποθεσίες της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου, και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να συμμετάσχουν ακόμη και στα δυο κύπελλα παράλληλα αν το επιθυμούν. Οι πρώτοι έξι αγώνες του κυπέλλου είναι δεύτερης κατηγορίας (C2), ενώ ο τελικός στην Ελάτη, είναι πρώτης κατηγορίας (C1) Νικητής των αγώνων του κυπέλλου θα είναι ο αθλητής που θα συγκεντρώσει στην κατηγορία του το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίας στους τέσσερις από τους πρώτους έξι αγώνες συν την βαθμολογία του τελικού. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να μην συμμετάσχουν εάν το θέλουν σε δύο από τους αγώνες του κυπέλλου και να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόγραμμά τους.
Ο περσυνός νικητής του κυπέλλου, ο πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία 4 χρόνια στην ορεινή ποδηλασία, Περικλής Ηλίας ο οποίος κέρδισε τους τέσσερις από τους έξι αγώνες του περσινού προγράμματος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και του φετινού κυπέλλου στην ορεινή ποδηλασία, ενώ με μεγάλες αξιώσεις ακούγονται και τα ονόματα του Γιώργου Παττέ αλλά και του περυσινού πρωταθλητή στην κατηγορία εφήβων που φέτος ανέβηκε κατηγορία Κοκοβίκας Αλέξης. Στα άλλα δύο κύπελλα, αυτό του ορεινού δρόμου αντοχής και του συνδυασμού και των δύο κυπέλλων, του mountain bike and run υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για το ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, αφού διοργανώνονται για πρώτη φορά.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του κυπέλλου έχει ως εξής ●14-15 Μαρτίου, Λουτράκι Κορινθίας ●4-5 Απριλίου, Παλαιοί Πόροι Πιερίας ●25-26 Απριλίου Καρδαμύλη Μεσσηνίας ●16-17 Μαϊου, Πορταριά Μαγνησίας ●13-14 Ιουνίου, Καλάβρυτα Αχαΐας ●4-5 Ιουλίου, Λαϊλιάς Σερρών ●25-26 Ιουλίου, Τελικός, Ελάτη Τρικάλων.
Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας δρόμου αντοχής για παιδιά ηλικίας 7-14 το Σάββατο και διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων, πανκορασίδων και κορασίδων.
Σάββατο
• 12:00 - 13:30 Εγγραφή Αθλητών
• 15:00 Εκκίνηση Αγώνα Mountain Run
• 15:30 Εκκίνηση αγώνα δρόμου για παιδιά 7-14 ετών
• 19:30 Απονομές επάθλων
• 20:00 Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Κυριακή
• 08:00 - 09:30 Εγγραφές Αθλητών
• 09:30 Τεχνικό Συνέδριο
• 11:00 Εκκίνηση Διεθνούς Αγώνα Mountain Bike
• 11:30 Εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας για παιδιά 7-14 ετών
• 14:30 Απονομές Επάθλων
www.outsports.gr
Αναφορικά με το πρώτο διήμερο αγώνων ο Δήμαρχος Λουτρακίου –Περαχώρας κ.Γεώργιος Γκιώνης, δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα στεφθεί με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία και ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας θα συνεισφέρει στην ανοδική πορεία του αθλήματος».
Το Mountain Bike and Run Cup αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα καθώς οι αγώνες του θα λάβουν χώρα σε επτά διαφορετικές τοποθεσίες της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου, και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να συμμετάσχουν ακόμη και στα δυο κύπελλα παράλληλα αν το επιθυμούν. Οι πρώτοι έξι αγώνες του κυπέλλου είναι δεύτερης κατηγορίας (C2), ενώ ο τελικός στην Ελάτη, είναι πρώτης κατηγορίας (C1) Νικητής των αγώνων του κυπέλλου θα είναι ο αθλητής που θα συγκεντρώσει στην κατηγορία του το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίας στους τέσσερις από τους πρώτους έξι αγώνες συν την βαθμολογία του τελικού. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές να μην συμμετάσχουν εάν το θέλουν σε δύο από τους αγώνες του κυπέλλου και να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόγραμμά τους.
Ο περσυνός νικητής του κυπέλλου, ο πρωταθλητής Ελλάδας τα τελευταία 4 χρόνια στην ορεινή ποδηλασία, Περικλής Ηλίας ο οποίος κέρδισε τους τέσσερις από τους έξι αγώνες του περσινού προγράμματος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και του φετινού κυπέλλου στην ορεινή ποδηλασία, ενώ με μεγάλες αξιώσεις ακούγονται και τα ονόματα του Γιώργου Παττέ αλλά και του περυσινού πρωταθλητή στην κατηγορία εφήβων που φέτος ανέβηκε κατηγορία Κοκοβίκας Αλέξης. Στα άλλα δύο κύπελλα, αυτό του ορεινού δρόμου αντοχής και του συνδυασμού και των δύο κυπέλλων, του mountain bike and run υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία για το ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, αφού διοργανώνονται για πρώτη φορά.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του κυπέλλου έχει ως εξής ●14-15 Μαρτίου, Λουτράκι Κορινθίας ●4-5 Απριλίου, Παλαιοί Πόροι Πιερίας ●25-26 Απριλίου Καρδαμύλη Μεσσηνίας ●16-17 Μαϊου, Πορταριά Μαγνησίας ●13-14 Ιουνίου, Καλάβρυτα Αχαΐας ●4-5 Ιουλίου, Λαϊλιάς Σερρών ●25-26 Ιουλίου, Τελικός, Ελάτη Τρικάλων.
Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας δρόμου αντοχής για παιδιά ηλικίας 7-14 το Σάββατο και διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων, πανκορασίδων και κορασίδων.
Σάββατο
• 12:00 - 13:30 Εγγραφή Αθλητών
• 15:00 Εκκίνηση Αγώνα Mountain Run
• 15:30 Εκκίνηση αγώνα δρόμου για παιδιά 7-14 ετών
• 19:30 Απονομές επάθλων
• 20:00 Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Κυριακή
• 08:00 - 09:30 Εγγραφές Αθλητών
• 09:30 Τεχνικό Συνέδριο
• 11:00 Εκκίνηση Διεθνούς Αγώνα Mountain Bike
• 11:30 Εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας για παιδιά 7-14 ετών
• 14:30 Απονομές Επάθλων
www.outsports.gr
TOULIPAS- ALTUS
- Αριθμός μηνυμάτων : 24
- Δημοσίευση Ν°24
ετοιμοσ για τον αγωνα και εγω .μολισ δηλωσα συμετοχη .
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Δημοσίευση Ν°25
OΠ ΟΠ ΤΙ ΒΛΕΠΩTOULIPAS έγραψε:ετοιμοσ για τον αγωνα και εγω .μολισ δηλωσα συμετοχη .
Τετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.
» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
Κυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego
» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
Παρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero
» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
Σαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
Τρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
Δευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas
» bianchi oltre 2012 55cm
Τρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc
» πωλειται SCOTT RC.
Σαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON
» ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
Πεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON
» sfendami adventure expirience
Τρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas
» πωλειται new scott 899
Κυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc
» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
Τετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol