Mtb Preveza Team

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mtb Preveza Team

Πρόσφατα Θέματα

» Πωλειται τιμονι κουρσας Profile Design
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΤετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.

» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΚυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego

» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero

» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΣαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΤρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΔευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas

» bianchi oltre 2012 55cm
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΤρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc

» πωλειται SCOTT RC.
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΣαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON

»  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΠεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON

» sfendami adventure expirience
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΤρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas

» πωλειται new scott 899
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΚυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc

» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
Έκλεισα εργομέτρηση! EmptyΤετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol

Στατιστικά

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα

Τα μέλη μας είναι συνολικά 261

Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros

Flagcounter

Έκλεισα εργομέτρηση! Labels=0

Νοέμβριος 2024

ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

.

<div align="center" id="FM_widget_share"></div>

+2
booo
Παναγιώτης Τζ
6 απαντήσεις

Έκλεισα εργομέτρηση!

Παναγιώτης Τζ
    Παναγιώτης Τζ
    SLX
    SLX

Αριθμός μηνυμάτων : 210
    Τόπος : Athens
    Registration date : 22/10/2008

Έκλεισα εργομέτρηση! Empty Έκλεισα εργομέτρηση!

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Τετ 01 Απρ 2009, 01:23

Κύριοι τελικά με έπεισαν, τόσο ο Marevit όσο και οι προύχοντες του Ciclismo.Έκλεισα ραντεβού το Σάββατο σε εργομετρικό κέντρο για να υποβληθώ στο κλασικό τεστάκι.Δεν το έχω ξανακάνει και ομολογώ ότι δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω.Ο συμμαθητής μου (γυμναστής με μεταπτυχιακό στην Αγγλία στην εργομετρία)μου είπε πως θα βάλω τον εαυτό μου και τις επιδιώξεις μου σε μια τάξη.Όλα αυτά τα επιστημονικά δεδομένα σίγουρα βοηθούν αλλά μήπως είναι υπερβολή για το επίπεδό μου?Στην Ιταλία πάντως είναι τόσο διαδεδομένο στους ερασιτέχνες ποδηλάτες που το αντιμετωπίζουν ως ρουτίνα!
    booo
    booo
    SLX
    SLX

Αριθμός μηνυμάτων : 483
    Τόπος : ARTA
    Ασχολίες : mtb-ψαροντουφεκο
    Registration date : 26/10/2008

Έκλεισα εργομέτρηση! Empty Απ: Έκλεισα εργομέτρηση!

Δημοσίευση από booo Τετ 01 Απρ 2009, 03:35

More details please
    NONAME-CARBON
    NONAME-CARBON
    DEORE XT
    DEORE XT

Αριθμός μηνυμάτων : 702
    Τόπος : oropos
    Registration date : 25/11/2008

Δημοσίευση από NONAME-CARBON Τετ 01 Απρ 2009, 07:21

Παναγιώτης Τζ έγραψε:Κύριοι τελικά με έπεισαν, τόσο ο Marevit όσο και οι προύχοντες του Ciclismo.Έκλεισα ραντεβού το Σάββατο σε εργομετρικό κέντρο για να υποβληθώ στο κλασικό τεστάκι.Δεν το έχω ξανακάνει και ομολογώ ότι δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω.Ο συμμαθητής μου (γυμναστής με μεταπτυχιακό στην Αγγλία στην εργομετρία)μου είπε πως θα βάλω τον εαυτό μου και τις επιδιώξεις μου σε μια τάξη.Όλα αυτά τα επιστημονικά δεδομένα σίγουρα βοηθούν αλλά μήπως είναι υπερβολή για το επίπεδό μου?Στην Ιταλία πάντως είναι τόσο διαδεδομένο στους ερασιτέχνες ποδηλάτες που το αντιμετωπίζουν ως ρουτίνα!
    8elo entiposis,oli to xriazomaste alla imaste ligo makria.
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Αριθμός μηνυμάτων : 1712
    Registration date : 21/10/2008

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τετ 01 Απρ 2009, 07:26

Εγω άμα πάω να μετρηθώ τώρα με την ψυχολογία που έχω θα μου βγάλει να κόψω το ποδήλατο και να αρχίσω εντατικές προπονήσεις στο Prevere , Defaz και Ψαθα πρωί μεσημέρι βράδυ !
    Παναγιώτης Τζ
    Παναγιώτης Τζ
    SLX
    SLX

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Τετ 01 Απρ 2009, 17:44

Κάποια σημαντικά στοιχεία:Το τεστ συνοδεύεται και από εξέταση αίματος.Βρίσκουν το πραγματικό αναερόβιο κατώφλι, διότι τα κοινά καρδιοσυχνόμετρα στηρίζονται σε γενικά στοιχεία.Βρίσκει ποιες είναι οι τροφές που σε βοηθούν περισσότερο(πρωτείνη ή υδατάνθρακες?).Ανακαλυπτει το τύπο των μυών(κάποιοι είανι γενημμένοι σπρίντερ, κάποιοι για μεγάλες αποστάσεις)Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι μυών.Διαρκεί 14 λεπτά σε ρυθμό ''λιποθυμάω''.Αυτά τα ολίγα.Τη Δευτέρα οι εντυπώσεις. Έκλεισα εργομέτρηση! 275821
    Παναγιώτης Τζ
    Παναγιώτης Τζ
    SLX
    SLX

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Τετ 01 Απρ 2009, 18:02

Κατά λάθος βρήκα και αυτό το άρθρο.Αυτό είναι και το κέντρο που με έστειλαν. Απίστευτο!!http://icycling.gr/index.php/iread/proponitiki/ergodiagnosi-ergastirio-anthropinis-apodosis.php
    Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Αριθμός μηνυμάτων : 2729
    Τόπος : Preveza
    Ασχολίες : mou.tou.bou / music

Δημοσίευση από Sylvain Τετ 01 Απρ 2009, 19:20

Παναγιώτης Τζ έγραψε:Κάποια σημαντικά στοιχεία:Το τεστ συνοδεύεται και από εξέταση αίματος.Βρίσκουν το πραγματικό αναερόβιο κατώφλι, διότι τα κοινά καρδιοσυχνόμετρα στηρίζονται σε γενικά στοιχεία.Βρίσκει ποιες είναι οι τροφές που σε βοηθούν περισσότερο(πρωτείνη ή υδατάνθρακες?).Ανακαλυπτει το τύπο των μυών(κάποιοι είανι γενημμένοι σπρίντερ, κάποιοι για μεγάλες αποστάσεις)Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι μυών.Διαρκεί 14 λεπτά σε ρυθμό ''λιποθυμάω''.Αυτά τα ολίγα.Τη Δευτέρα οι εντυπώσεις. Έκλεισα εργομέτρηση! 275821
    Περιμένουμε νέα , 14 λεπτά ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Sleep Mad

1,Σου δίνουνε πορτοκαλάδα στο τέλος??? What a Face
    2, Θέλω μασαζ πριν κάνω αυτό το test Wink (Ασιάτισσες μασέζ κατά προτίμηση ??)
    3, Ενα γρήγορο ποδηλάτη μπροστά μου για να με πριζωνει...
    4, Τον Orbea Carbon να μου έχει δώσει τα " καλύτερα" μην ξεφτιλιστούμε Έκλεισα εργομέτρηση! 546563

NONAME-CARBON
    NONAME-CARBON
    DEORE XT
    DEORE XT

Αριθμός μηνυμάτων : 702
    Τόπος : oropos
    Registration date : 25/11/2008

Δημοσίευση από NONAME-CARBON Τετ 01 Απρ 2009, 21:21

Sylvain έγραψε:
    Παναγιώτης Τζ έγραψε:Κάποια σημαντικά στοιχεία:Το τεστ συνοδεύεται και από εξέταση αίματος.Βρίσκουν το πραγματικό αναερόβιο κατώφλι, διότι τα κοινά καρδιοσυχνόμετρα στηρίζονται σε γενικά στοιχεία.Βρίσκει ποιες είναι οι τροφές που σε βοηθούν περισσότερο(πρωτείνη ή υδατάνθρακες?).Ανακαλυπτει το τύπο των μυών(κάποιοι είανι γενημμένοι σπρίντερ, κάποιοι για μεγάλες αποστάσεις)Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι μυών.Διαρκεί 14 λεπτά σε ρυθμό ''λιποθυμάω''.Αυτά τα ολίγα.Τη Δευτέρα οι εντυπώσεις. Έκλεισα εργομέτρηση! 275821
    Περιμένουμε νέα , 14 λεπτά ΤΕΡΜΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Sleep Mad

1,Σου δίνουνε πορτοκαλάδα στο τέλος??? What a Face
    2, Θέλω μασαζ πριν κάνω αυτό το test Wink (Ασιάτισσες μασέζ κατά προτίμηση ??)
    3, Ενα γρήγορο ποδηλάτη μπροστά μου για να με πριζωνει...
    4, Τον Orbea Carbon να μου έχει δώσει τα " καλύτερα" μην ξεφτιλιστούμε Έκλεισα εργομέτρηση! 546563

τα 'καλυτερα'ειναι για τους πιτσιρικαδες εμεις τα γεροντακια δεν αντεχουμε.
    Παναγιώτης Τζ
    Παναγιώτης Τζ
    SLX
    SLX

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Κυρ 05 Απρ 2009, 18:26

Ο σωστός τίτλος τελικά είναι εργοσπειρομέτρηση.Τα αποτελέσματα ήταν καλά.Σε παρένθεση θα έχω τα ενδεικτικά κατώτερα στοιχεία της Εθνικής Ομάδας.
    Watt-δύναμη :383(410)
    Στροφάρισμα:201 (210)
    Αναερόβιο κατώφλι:162 παλμοί
    Γαλακτικό οξύ:11 (10!!!)
    Το συμπέρασμα που βγήκε ύστερα από μετρήσεις είναι ότι ο αριστερός μου τετρακέφαλος υστερεί σημαντικά σε δύναμη σε σχέση με τον δεξί περίπου 15%(7-8% κανονικά).Επίσης οι δικέφαλοι είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά σε σχέση με τους αντίστοιχους τετρακέφαλους υπολείπονται σε δύναμη.Οπότε το Σεπτέμβρη χρειάζομαι γυμναστήριο.βρήκα ότι στους 128 παλμούς καίω 6 φορές περισσότερο λίπος από τους 160,που είναι και η συνήθης ένταση της προπόνησής μου.Επίσης μου λείπει η διαλειμματική προπόνηση. Δηλαδή δύναμη σε μικρά διαστήματα.Πρέπει να σταματήσεω τα ατελείωτα χλμ. και να εστιάσω σε αυτό.Μου έδωσε προγραμματάκι με τα όρια που πρεπει να πιάνω.(2λεπτα-3λεπτα κλπ).Είναι μια βάση για να μπορέσω να αξιολογήσω την επόμενη χρονική περίοδο.Θα το επαναλάβω τον Σεπτέμβρη πριν την περίοδο προετοιμασίας.κόστος 20 Πρεβεζιάνικοι καφέδες ή 12 Αθηναϊκοί.
    Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ.
    ALTUS
    ALTUS

Αριθμός μηνυμάτων : 13
    Τόπος : Αθήνα
    Registration date : 18/03/2009

Δημοσίευση από Γιώργος Κ. Κυρ 05 Απρ 2009, 21:53

Παναγιώτης Τζ έγραψε:Ο σωστός τίτλος τελικά είναι εργοσπειρομέτρηση.Τα αποτελέσματα ήταν καλά.Σε παρένθεση θα έχω τα ενδεικτικά κατώτερα στοιχεία της Εθνικής Ομάδας.
    Το συμπέρασμα που βγήκε ύστερα από μετρήσεις είναι ότι ο αριστερός μου τετρακέφαλος υστερεί σημαντικά σε δύναμη σε σχέση με τον δεξί περίπου 15%(7-8% κανονικά).Επίσης οι δικέφαλοι είναι στο ίδιο επίπεδο αλλά σε σχέση με τους αντίστοιχους τετρακέφαλους υπολείπονται σε δύναμη.Οπότε το Σεπτέμβρη χρειάζομαι γυμναστήριο.βρήκα ότι στους 128 παλμούς καίω 6 φορές περισσότερο λίπος από τους 160,που είναι και η συνήθης ένταση της προπόνησής μου.Επίσης μου λείπει η διαλειμματική προπόνηση. Δηλαδή δύναμη σε μικρά διαστήματα.Πρέπει να σταματήσεω τα ατελείωτα χλμ. και να εστιάσω σε αυτό.Μου έδωσε προγραμματάκι με τα όρια που πρεπει να πιάνω.(2λεπτα-3λεπτα κλπ).Είναι μια βάση για να μπορέσω να αξιολογήσω την επόμενη χρονική περίοδο.Θα το επαναλάβω τον Σεπτέμβρη πριν την περίοδο προετοιμασίας.κόστος 20 Πρεβεζιάνικοι καφέδες ή 12 Αθηναϊκοί.

Κόψε τα brevet και γενικά τις προπονήσεις πάνω από 100 χιλ. Νομίζω ότι από τότε που μπήκες σε αυτό το τριπάκι άρχισαν τα "τσιμπηματάκια". Αν θυμάσαι παλιότερα κάναμε τα σαββατοκύριακα μεγάλες βόλτες (Πάρνηθα, κλπ ) αλλά ποτέ δεν είχες πιεστεί τόσο.
    Χαλάλι οι καφέδες....
    Παναγιώτης Τζ
    Παναγιώτης Τζ
    SLX
    SLX

Δημοσίευση από Παναγιώτης Τζ Δευ 06 Απρ 2009, 00:49

Γιώργος Κ. έγραψε:
    Παναγιώτης Τζ έγραψε:Ο σωστός τίτλος τελικά είναι εργοσπειρομέτρηση.Τα αποτελέσματα ήταν καλά.Σε παρένθεση θα έχω τα ενδεικτικά κατώτερα στοιχεία της Εθνικής Ομάδας.

Κόψε τα brevet και γενικά τις προπονήσεις πάνω από 100 χιλ. Νομίζω ότι από τότε που μπήκες σε αυτό το τριπάκι άρχισαν τα "τσιμπηματάκια". Αν θυμάσαι παλιότερα κάναμε τα σαββατοκύριακα μεγάλες βόλτες (Πάρνηθα, κλπ ) αλλά ποτέ δεν είχες πιεστεί τόσο.
    Χαλάλι οι καφέδες....
    Δεν ήσουν γραφείο σήμερα?
    Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Αριθμός μηνυμάτων : 2729
    Τόπος : Preveza
    Ασχολίες : mou.tou.bou / music

Δημοσίευση από Sylvain Δευ 06 Απρ 2009, 01:32

Endiaferon Pano , megales apostaseis mono se periodous pou den exoume agona , max 3 ores kano afth tin epoxh sto 60-70 % XORIS STASH 4 ores + apo Noemvrio .
    kai sprintakia , kano 30 lepta zestama sto 70% meta 45 lepta me sprint 3 lepton me diastimata 5 lepta opos les, kai 1 ora pali sto 70% , ayta einai ta mistika mou ...xixixixi

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 24 Νοε 2024, 13:17