G-G-Fuego έγραψε: Fanis , είμαι έτοιμος για κούρσα απλά δε ξέρω άμα πρέπει να πάρω μια απλή ή να τα χώσω ...
αν δεν σκοπευεις να την φτιαξεις κομματι-κομματι ψαξε να βρεις καμια καλη απο προσφορα
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 261
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros
G-G-Fuego έγραψε: Fanis , είμαι έτοιμος για κούρσα απλά δε ξέρω άμα πρέπει να πάρω μια απλή ή να τα χώσω ...
G-G-Fuego έγραψε:ρε μια φορά του μιλάω στο τηλέφωνο και την αλλη μέρα βγαίνει για ποδήλατο ? μα ποιος είμαι ? μηπως θέλει κανένας άλλος να τον αναλάβω ? μπορώ να επαναφέρω ψυχολογία , ηθικό , υπομονή κι επιμονή !
G-G-Fuego έγραψε:Asterix έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Edo o fotografos , simera sti volta , Somiero , Ego , Dimitris kai Dodoros power
ρε μια φορά του μιλάω στο τηλέφωνο και την αλλη μέρα βγαίνει για ποδήλατο ? μα ποιος είμαι ? μηπως θέλει κανένας άλλος να τον αναλάβω ? μπορώ να επαναφέρω ψυχολογία , ηθικό , υπομονή κι επιμονή !
G-G-Fuego έγραψε:Ή μήπως το διάφραγμα της φωτογραφικής είναι χάλια , όπως του μαύρου καβαλάρη που παραπονιέται συνέχεια για το δικό του !
Asterix έγραψε:G-G-Fuego έγραψε:Ή μήπως το διάφραγμα της φωτογραφικής είναι χάλια , όπως του μαύρου καβαλάρη που παραπονιέται συνέχεια για το δικό του !
Oxi pia, THE BLACK RIDER IS BACK!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Η κάμερα είναι η ίδια που τράβηξε και το Γάλλο στις προηγούμενες φωτογραφίες. Μάλιστα τότε βρισκόταν στα δικά μου χέρια και όχι στα έμπειρα χέρια του Γάλλου. Μην ξεχνάμε τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξε ο Asterix στην Κερατέα.G-G-Fuego έγραψε:Ή μήπως το διάφραγμα της φωτογραφικής είναι χάλια , όπως του μαύρου καβαλάρη που παραπονιέται συνέχεια για το δικό του !
smiris έγραψε:φωτιά, φωτιά στα πρώην Βασιλικά.
στην παρέα του derby του Σαββάτου θα είναι και ένας φίλος, ο Δημοσθένης (κάνει χρόνια ποδήλατο) από Θεσσαλονίκη.
για να δούμε GG εντός έδρας πώς θα παίξουμε?
όσο για Τετάρτη δεν ξέρω αν τα καταφέρω, την Πέμπτη σίγουρα (μπορεί να προλάβει και ο Δημοσθένης)
Πρεβεζάνοι για να ετοιμαζόμαστε αφήστε τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες και οργώστε το τετραήμερο Κούκους,Ζάλογγα,Μυρσίνες κλπ.Δεν μας βλέπω καλά απο τους νότιους.G-G-Fuego έγραψε:Τα πολλά λόγια είναι φτώχια ! έχει ήδη κανονιστεί με τον γάλλο και τον Santa ( όχι τον Claus αλλά τον Cruz ) προπόνηση εντός έδρας ( της δικιας μας εννοείται ) όπου θα εξολοθρεύσουμε όποιον κουραμπιέ και μελομακάρονο δε λεει να αποβληθεί από πάνω μας ! Η προπόνηση θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα Σάββατο και ώρα που να βολεύει όλους μας στην περιοχή των πρωην Βασιλικών κτημάτων ! Δεν θα επανέλθω με προσκλήσεις και τα συναφη όποιος πιστός ας προσέλθει ! Αναμένεται να πέσει πολύ ξύλο ( θα ακολουθηθεί η μέθοδος του μία σου και μία μου ) , δηλαδή στην επόμενη επίσκεψη στην Πρέβεζα θα μας ''περιποιηθεί'' ο γάλλος ! Ενδέχεται εγώ με τον Γάλλο να κάνω μια αναγνωριστική την Παρασκευή ! Θα εξαρτηθεί βέβαια από το πως θα νιώθω γιατί έχει ήδη κανονιστεί μία για την Πέμπτη με τον Santa Cruz πάλι στα Βασιλικα και κλείνοντας θα ήθελα να τον προσκαλέσω για μια παιχνιδιάρικη στο Πάρκο Τρίτση για Τρίτη ή Τετάρτη , όπου θα εντρυφήσουμε στην τεχνική !
iparxei periptwsi na erthw kai egw..!!Asterix έγραψε:Milisa me dionisopoulos kai einai mesa gia proponisi ta xrhstougena , na mazevomaste siga siga [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
costas somiero έγραψε:Κατεβαίνω Αθήνα με νέο χριστουγεννιάτικο ποδήλατο έτοιμος για όλα. Τετάρτη ταξιδεύω, Πέμπτη καταναλώνω θερμίδες, Παρασκευή καταναλώνω κι άλλες θερμίδες και κάνω μια μικρή βόλτα στο Διόνυσο, Σάββατο κυνηγάω όποιον είναι μπροστά μου στα κτήματα.
costas somiero έγραψε:Κατεβαίνω Αθήνα με νέο χριστουγεννιάτικο ποδήλατο έτοιμος για όλα. Τετάρτη ταξιδεύω, Πέμπτη καταναλώνω θερμίδες, Παρασκευή καταναλώνω κι άλλες θερμίδες και κάνω μια μικρή βόλτα στο Διόνυσο, Σάββατο κυνηγάω όποιον είναι μπροστά μου στα κτήματα.
Orexatos ... A katalava ...G-G-Fuego έγραψε:Βρέθηκε παιδιά κι ειναι κι ορεξάτος !
Asterix έγραψε:Orexatos??? ... A katalava ...G-G-Fuego έγραψε:Βρέθηκε παιδιά κι ειναι κι ορεξάτος !
Τετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.
» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
Κυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego
» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
Παρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero
» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
Σαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
Τρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
Δευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas
» bianchi oltre 2012 55cm
Τρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc
» πωλειται SCOTT RC.
Σαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON
» ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
Πεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON
» sfendami adventure expirience
Τρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas
» πωλειται new scott 899
Κυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc
» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
Τετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol