Mtb Preveza Team

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mtb Preveza Team

Πρόσφατα Θέματα

» Πωλειται τιμονι κουρσας Profile Design
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΤετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.

» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΚυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego

» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero

» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΣαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΤρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΔευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas

» bianchi oltre 2012 55cm
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΤρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc

» πωλειται SCOTT RC.
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΣαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON

»  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΠεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON

» sfendami adventure expirience
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΤρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas

» πωλειται new scott 899
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΚυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc

» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! EmptyΤετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol

Παρόμοια θέματα

Στατιστικά

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα

Τα μέλη μας είναι συνολικά 261

Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros

Flagcounter

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! Labels=0

Νοέμβριος 2024

ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

.

<div align="center" id="FM_widget_share"></div>

4 απαντήσεις

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!!

alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Αριθμός μηνυμάτων : 78
      Τόπος : Konitsa
      Registration date : 22/10/2008

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! Empty ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!!

Δημοσίευση από alexstrong Δευ 27 Οκτ 2008, 04:25

Σαββατο 25 οκτωμβριου

Ολα κανονισμενα ολα ετοιμα...κλεινω το μαγαζι μια ωρα πιο νωρις για να προλαβω να κανω τα πρωτα 60 χιλιομετρα πριν με βρει το βραδυ η πρωτη διαδρομη ειναι Κονιτσα-Χιονοδρομικο Βασιλιτσας.
      Δενω το σακιδιο στην σχαρα και τσακ ερχεται ακομα ενας πελατης(γαμω την τυχη μου θα με φανε οι αρκουδες)η ωρα ηταν αρκετα συγκεκριμενη που ειχα για να φτασω...χανω ενα δεκαλεπτο με τον τυπο!!!

13.10 ακριβως ξεκιναω απο το δημαρχειο Κονιτσας και κατευθειαν ανηφορα 20%!!
      συνεχιζω για περιπου 7 χιλιομετρα ανηφορα οχι κατω απο 10% στην καλυτερη.. η ωρα περναει κε εγω ανεβαινω για περιπου μια ωρα .
      Φτανω στον πρωτο αυχενα της διαδρομης μετα απο 12 χιλιομετρα αναβαση τα τελευταια 2.5 σου κοβουν τα ποδια στην κυριολεξια μια απο τησ πιο δυσκολες αναβασεις ο αυχενας της ΣΟΥΣΟΥΝΙΤΣΑΣ!!
      Υψομετρο Κονιτσας 650-Σουσουνιτσα 1360..
      Κατηφορα για τα επομενα 7 χιλ.μεχρι να φτασω στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
      Συνεχιζω να ανεβωκατεβανω μεχρι που φτανω ΠΑΛΑΙΟΣΕΛΙ λιγο πριν το χωριο βλεπουμε διασταυρωση για καταφυγιο¨ΣΜΟΛΙΚΑ¨ με το που περασουμε το χωριο στα δεξια μας υπαρχει ενα μπαλκονακι οτι πρεπει για φαγητο και απιστευτες φωτογραφιες με την οροσειρα της ΤΥΜΦΗΣ και της διασημες κορυφες ΓΚΑΜΙΛΑ 2497 και ΤΣΟΥΚΑ ΡΟΣΣΑ!!Συνεχιζω να τραβερσαρω στην βαση του ΣΜΟΛΙΚΑ ωσπου φτανω στο χωριο ΠΑΔΕΣ και στον φιλο μου τον ΑΝΑΣΑ γεμιζω τα παγουρακια μου και την κοπαναω αμεσως με τον ΑΝΑΣΑ να με φωναζει για τσιπουρακια...θα τον βρειτε με το που μπειτε στο χωριο¨ΣΤΟΥ ΑΝΑΣΑ ΤΟΝ ΟΝΤΑ¨¨.
      Επομενο χωριο ειναι τα ΑΡΜΑΤΑ στην μεση του χωριου αρχιζει μια αναβαση συντομη αλλα πολλη σκληρη να μην πω για την κλισι!!Ανεβαινω και με το που φτανω βλεπω το ΔΙΣΤΡΑΤΟ ενα χωριο με αληθινους και καλους Βλαχους...οι βλαχοι για οσους δε ξερουν δεν ειναι απλα οι ανθρωποι που ζουν στα χωρια ειναι μια φυλη πολλη παλια και με μεγαλη ιστορια!!
      Κατηφορα τρελη μεχρι το ποταμακι του Κουκουμανιρι ενα δυσκολο ποταμι για καγιακερ!!
      Ο Κουκουμανιρις πλεον λεγεται Διστρατιωτικος ξεκιναει απο τον Σμολικα και χωνεται στον ΑΩΟ!!(ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΩΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ) στην συνεχεια αρχιζει ακομα μια ατελειωτη αναβαση περιπου 13χιλ. μεχρι το χιονοδρομικο κεντρο περναω μεσα απο το Διστρατο και πεταλαρω πεταλαρω πεταλαρωωωωωω.....
      αρχιζει να νυχτωνει... οι κλισεις δυσκολες... το κρυο παρα τα αντιανεμικα αρχιζω να το νιωθω για τα καλα ο ιδρωτας μου αρχιζει να με παγωνει..ευτηχως τα τελευταια 2χιλ ειναι σχετικα ευκολα αλλα με πολλη πυκνη ομιχλη...βαζω φωτα στο κεφαλι μη με πατησει και κανενας και σχεδον εχω φτασει βλεπω τα λιφτ και ανακουφιζομαι!!!
      Ωραιο λεω δε με επιασε το βραδυ..ακομα λιγο και φτανω στο καταφυγιο οπου θα κοιμηθω..
      μπαινω στο κατφυγιο και αρχιζουν οι κλασσικες ερωτησεις...τι εγινε μεγαλε κουραστηκες?
      απο που μας ερχεσαι?
      καλα εισαι τρελος?αποκλιεται!! αληθεια λες? !!!!!!!!!!!!...............!!!!!!!!!!!Η ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!!
      Ευτηχως τα παιδια που εχουν το καταφυγιο ειναι πολλη εξυπηρετικα..!!
      ρωταω τι εχει για φαγητο και μου λεν ενα φρεσκο τιποτα....χαχαχαχαχαχ!!!!
      ευτηχως εχω μαζι μου τοστακια τρωω κατι και κανονιζω να μου φερουν φαγητο απο το Διστρατο!!
      το οποιο ερχεται κατα της 10.30!! μεχρι τοτε περιμενω στο τζακι και κουβεντα με τα παιδια του καταφυγιου..
      Ενα καυτο μπανακι και αραχτος στο τζακι φουλ ζεστη και απολυτη ηρεμια!! καληνυχτα!!

ΚΟΝΙΤΣΑ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ 63ΧΙΛ
      ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 5 ΩΡΕΣ
      ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 4
      Μ.ΟΡ.Τ 12.5
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! Empty Απ: ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!!

Δημοσίευση από alexstrong Δευ 27 Οκτ 2008, 04:27

ΒΟΥΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ .. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alexstrong στις Δευ 27 Οκτ 2008, 04:44, 1 φορά
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Δευ 27 Οκτ 2008, 04:30

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΙΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Δευ 27 Οκτ 2008, 04:46

carbon πιρουνι και δρομος ατελειωτος[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Δευ 27 Οκτ 2008, 04:49

ΜΠΟΝΖΑΙ ....λιγο π[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ριν το χιονοδρομικο
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Δευ 27 Οκτ 2008, 04:50

ΟΜΙΧΛΗ!!! ΣΤΑ 1750[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      Sylvain
      Sylvain
      XTR
      XTR

Αριθμός μηνυμάτων : 2729
      Τόπος : Preveza
      Ασχολίες : mou.tou.bou / music
      Registration date : 21/10/2008

Δημοσίευση από Sylvain Δευ 27 Οκτ 2008, 06:50

Bravo Alex mas piges pali mia oraia volta,den mas eipes xekinises monos ,xoris parea .... Sad
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΦΙΣΤΙΚΙΑ!! Empty ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΦΟΡΑ?

Δημοσίευση από alexstrong Δευ 27 Οκτ 2008, 22:10

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ξημερωσε στο καταφυγιο της Βασιλιτσας και εχει απιστευτη ομιχλη..
      κανω ενα μπερδεμα με την αλλαγη της ωρας χανω ενα μισαωρο(αντε λεω να δω αν θα φτασω σημερα) τα χιλιομετρα που ειχα υπολογισει απο τους χαρτες ηταν 107-109 χιλ.αναλογως τον χαρτη.
      Κανω ενα καλο πρωινο και ετοιμαζομαι για πεταλι εξω δε βλεπεις τιποτα ντυνομαι σαν καμικαζι φωτα στο κεφαλι και καβαλαω..σημερα τα πρωτα 13χιλ. ειναι καλη κατηφορα που επιανες ανετα 65+αλλα το κρυο το ενοιωθες πολυ καλα.. οποτε γυρω στα 40 ηταν πιο ανετα..
      το πρωτο χωριο για σημερα ειναι η ΣΜΙΞΗ περναω πολυ γρηγορα και διασχιζω την μικρη κοιλαδα τησ σμιξης με το ποταμακι.. τα σκυλια να γαβγιζουνεξω απο τα μαντρια ειναι μεγαλα και μεομορφα δοντια αλλα ΠΟΤΕ δεν δαγκωνουν εκτος αν εμεισ τα πειραξουμε!! Αρχιζουν σχετικα ευκολες ανηφορες περιπου 10% ανηφορες και πεταλι κατηφορες και φρενα...στριβω στην διασταυρωση την διασταυωση για ΑΒΔΕΛΛΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΛΑΒΔΑ..
      τα δαση που περναω ειναι με απιστευτη οξυα και χρωματα κοκκινο κιτρινο σε τρελες αποχρωσεις !!
      Αρχιζω να ανεβαινω παλι εντονα και να μπαινω παλι σε δασος με πευκα και ελατα δεντρα τεραστια οι χρωματισμοι του πρασινου ειναι λογος καθυστερησεις για να βγαζω φωτογραφιες...οι θεα και τα δαση που ειχα πολλες φορες απλα σου ελεγε σταματα και κοιτα!!!
      Περναω εξω απο τα χωρια λαβδα και αβδελλα και συνεχιζω για Περιβολι ωσπου κοιταω ψηλα και βλεπω ενα γνωριμο τοπιο πανω απο την αβδελλα συντομα θυμαμαι οτι ειναι το η κορυφη Μανδηλιτσα την οποια ειχαμε περπατησει στον αγωνα της Βασιλιτσας....ποοοολυυυυυ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!!

Απεναντι βλεπω ενα σχετικα μεγαλο χωριο και φτανω στο Περιβολι...το τοπιο πλεον ειναι ακρως αλπικο!!
      οπως και η ανηφορα για να φτασω και να περασω το χωριο ειναι...**@$@#%..καταλαβατε την κλιση!!
      Στο δρομο συνανταω διαφορες παρεες την μαμα με μικρο μοσχαρακι λιγων ημερων.. κουμουνιστες (γουρουνια ημερα) ..σκυλια σαν αρκουδες πραγματικα τεραστια!! και ενα μεγαλο κοπαδη απο αγελαδες και μερικους ταυρους...
      Πεταλι πανω πεταλι κατω γυρω γυρω....περναω τα ορια της ζεστης κοιλαδας (βαλια καλντα) και κατηφοριζω για το αγαπημενο μου χωριο ¨ΒΩΒΟΥΣΑ¨ η κατηφορα για να φτασω στο χωριο ειναι σαν χωματοδρομος!!
      εγιναν οι ULTEGRA τετραγωνοι...στο δρομο βαζω χαλαρα κοντρες με αυτοκινιτα πολυ πλακα..!!
      Τελικα μπαινω στο χωριο ο κοσμος ειναι στα καφενεια και τσιπουρακι..
      διασχιζω το χωριο και περναω την σιδερενια γεφυρα...μου εχει μεινει απο τοτε......
      Το τοτε ηταν οταν ειχα ξαναπερασει περιπου πριν 6-7 χρονια με σκοπο να κατεβουμε ολο το ποταμι με καγιακ...μια αποστολη που ειχε οργανοσει ηAMITA MOTION μια αποστολη απλα απιστευτη και ο σκοπος ηταν η καταβαση του ποταμου ΑΩΟΥ..περιπου 50 χιλ σε 3 μερες με διανυκτερευση στο ποταμι με σκηνες!!
      Η καταβαση εγινε σχεδον με αρκετα απροοπτα!!
      Λγα λογια για τον ΑΩΟ..ενα απο τα πιο σημαντικα πιο δυσκολα πιο απαιτητικα πιο ομορφα πιο εντυπωσιακα και σιγουρα απο τα πιο επυκινδυνα ποταμια! αποδεδειγμενο απο πολους κορυφαιους καγιακερ της ευρωπης αλλα σιγουρα και χωρις αμφισβητιση παγκωσμιως!!
      το ποταμι ξεκινα σχεδον απο το χωριο βωβουσα με σημαντικη βοηθεια απο το ΑΡΚΟΥΔΟΡΕΜΑ!! στην συνεχεια διασχιζει ολη την οροσειρα της τυμφης..απο ψηλα το βλεπουν ολα τα χωρια που ανεφερα χτες..υστερα απο περιπου 50 χιλ ασταματητου χτυπηματος φτανει στην κονιτσα οπου και ηρεμη για να περασει και να διασχισει την κοιλαδα της..περναει την αλβανια και χυνεται στην αδριατικη...το ποταμι εινα δυσκολιας ΙΙΙ-ΙV,V,VI και αρκετα αδιαπεραστα..για οσους εχουν λιγοι γνωση για ποταμια...

ΠΟδΗΛΑΤΟ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑΑΑΑ.....
      Εχω φτασει στο καταφυγιο της βωβουσας το οποιο το συνιστω για οικογενειακα διημερα...το καταφυγιο της βωβουσας ειναι μολις 2χιλ απο το χωριο και ειναι ενα τελιο μερος μεσα στη φυση...
      κανω μια καλη σταση λοιπον μετα απο 50χιλ. ξερωντας οτι τωρα θα εχει αρκετη ανηφορα μιας και το πιο πολυ μεχρι τωρα ηταν μεγαλες κατηφορες..βρισκω τον ιδιοκτητη και μιλαμε λιγο για τον δρομο μην χαθω..περιπου 30 λεπτα σταση και καβαλαω παλι..ανηφορααα εχεια κι αλλο αναρωτιεμαι καθε εναμισι δευτερολεπτο..ανηφορα κι αλλο κι αλλο....λιγο ακομα ανηφορα και φτανω σε μια ανηφορα και συνεχιζει με ανηφορα και μετα λιγο ανηφ................τελικα φτανω στον αυχενα νομιζωντας οτι θα εχει κατηφορα ειχε ομως ανηφορα!!!!μετα απο περιπου 15 χιλ καλης ανφορας φτανω στο χωριο φλαμπουραρι σταση μονο για νερο και φευγο γρηγορα η ωρα περναει εχο ακομα 40 χιλιομετρα περιπου λεο εγω τωρα μαζι με του χαρτες!! χαχαχ!!
      συνεχιζω περναω το χωριο Γρεβενιτι ουτε λογως για σταση.. ο δρομος πλεον ειναι σχετικα ευκολος με μεγαλες τραβερσες και ευθειες...το τοπιο πλεον εχει ηρεμησει πολυ πλεον σε σχεση με αυτα που εχω δει...
      στο δρομο βρισκω εναν βοσκο των ρωταω για το χωριο Μηλιωταδεσ καλα παω βεβαιος λεει απο δω απο κατ το δρομ ειναι ορε πδι....μαλισταααα αντε γεια λεω...εννωουσε μονο 5χιλ σπαστικου ανεβοκατεβασματος...500 πανω 500 κατω...πολυ ζορικο!!
      φτανω επιτελους ΜΗΛΙΩΤΑΔΕΣ..βλεπω πινακιδες με της σωστες κατευθηνσεις και τα υπολογισμενα χιλιομετρα...ωραια λεω αλλα 35 χιλ ακομα..οσους εβρισκα στο δρομο ρωτουσα εχει ανηφορα? οχι οχι ολο ισιο ειναι χαρα μεγαλη εγω..τα χιλ περνανε και βλεπω 100χιλ λεω ακομα 7-9 ειναι μια χαρουλα και ευθεια ειναι μια χαρα...περνανε τα 3 χιλ απο τα προβλεπομενα και βλεπω μια τελεια ταμπελα με τον προορισμο μου να εινα 12 χιλ παραπανω!!!!!!ΝΤΟΙΟΝΝΚΝΚΚ!!!!!! και να ειναι τα 7 απο αυτα ανηφορα απο 15% μεχρι και 20%..ανεβαινα και ανεβαινα και ο δρομος να ειναι συνεχεια πανω απο το κεφαλι μου ατελιοτο!!!
      τα χωρια που περναω απο διπλα ειναι αρκετα μεχρι που φτανω στο χωριο ΚΑΛΟΥΤΑΣ..
      Για να το διασχεισις ηθελε πλεον πολυ δυναμη και σωστη ψυχολογια.. αντε να βρεις δυναμη!!
      το περναω και αυτο και το προτελευταιο ειναι ο ΜΑΝΝΑΣΗΣ.. παντα ανηφορα και ο δρομος πανω απο το κεφαλι μου...σε καποια στιγμη οι δυναμεις μου ειναι πλεον αρκετα χιλιομετρα πισω!!
      Κλασσικο μπλακ αουτ.. μενω εντελως απο δυναμη!!
      εντελως ρε λεμε!!! αραζω στην ακρη του δρομου ποδηλατο κατω αναβατης πιο κατω!!
      ευτηχως εχω μπανανες και τοστακια και ντοματουλες!!
      πρωτα απο τον απιστευτο σακο μου βγαζω 2 μπανανες χυμο...δε φανταζεσται πωσ ηταν..εχω αλλες 2 οι οποιες ειναι σαν γρανιτα..τοσο σφιχτες!! συνεχιζω με το κυριως γευμα το ψωμακι απο το πατημα εχει γινει χαρτι..κανω δυο τρια τοστ με νοματα γαλοπουλα κασερι και σος χωμα ναι βεβαια μου πεσαν ολα κατω!!!

Δεν ξερω αν εχετε μεινει ποτε τοσο ακαριαια απο δυναμης..λες και κατεβαζεις διακοπτη!!
      στη συνεχεια μετα απο 3-4 χιλ φτανω στο χωριο ΔΙΚΟΡΦΟ οπου ειναι και ο προορισμος της 2ης μερας.... σε λιγο η συνεχεια παω στη παρελαση
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:09

μετα το επισημο γευμα στο δρομο προς το Δικορφο εχει ακομα λιγη ανηφορα..το γευμα πλακα πλακα δινει αρκετα ενεργεια!!
      Φτανω επιτελους στο Δικορφο ενα απο τα πιο ομορφα ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ μεσα στο πυκνο δασος οξυας πευκου και ελατου!! τελικα εχω κανει 10 χιλιμετρα παραπανω απο τα υπολογισμενα φτανωντας τα 118.5χιλ
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:13

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ-ΔΙΚΟΡΦΟ 118.5 ΧΙΛ
      ΣΥΝΟΛΟ 8.16ΛΕΠΤΑ
      ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ 6.37ΛΕΠΤΑ
      Μ.ΟΡ.Τ 17.8
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:16

ΚΑΜΙΚΑΖΙ Σ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ!!
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:19

ΔΑΣΟΣ ΟΞΥΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΜΙΞΗ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:21

ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Ο ΔΡΟΜΟ (ΗΜΕΡΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ)
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:22

FAMILY!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:24

ONOMA KAI ΠΡΑΜΑ![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:25

Ο ΚΑΙΡΟς ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Π[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΑΡΑΓΓΕΛΙΑ!!
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:27

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΑ ΧΙΛΙΟ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΜΕΤΡΑ
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:30

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:32

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΞΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]ΤΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:33

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΩΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΟΒΟΥΣΑ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:35

ΤΟ ΧΩΡΙΟ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:37

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:40

ΤΣΑΓΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΒΟΒΟΥΣΑΣ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:43

ΑΚΗ ΚΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ IDEAL ΕΙΝΑΙ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ!!
      alexstrong
      alexstrong
      ALIVIO
      ALIVIO

Δημοσίευση από alexstrong Τρι 28 Οκτ 2008, 05:46

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΒΟΥΣΑ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Παρόμοια θέματα

-

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Κυρ 10 Νοε 2024, 10:36