Mtb Preveza Team

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Mtb Preveza Team

Πρόσφατα Θέματα

» Πωλειται τιμονι κουρσας Profile Design
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΤετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.

» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΚυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego

» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero

» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΣαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΤρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol

» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΔευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas

» bianchi oltre 2012 55cm
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΤρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc

» πωλειται SCOTT RC.
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΣαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON

»  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΠεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON

» sfendami adventure expirience
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΤρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas

» πωλειται new scott 899
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΚυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc

» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών EmptyΤετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol

Στατιστικά

Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα

Τα μέλη μας είναι συνολικά 261

Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros

Flagcounter

1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών Labels=0

Νοέμβριος 2024

ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

.

<div align="center" id="FM_widget_share"></div>

+2
G-G-Fuego
Sylvain
6 απαντήσεις

1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών

Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Αριθμός μηνυμάτων : 2729
    Τόπος : Preveza
    Ασχολίες : mou.tou.bou / music
    Registration date : 21/10/2008

1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών Empty 1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών

Δημοσίευση από Sylvain Πεμ 12 Νοε 2009, 19:44

Σε τέσσερεις διοργανώσεις εντός και εκτός Αττικής σας προσκαλεί ο ΕΟΣ Αχαρνών για το 2010. Πρόκειται για το πρώτο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας που διοργανώνει ο σύλλογος και είναι αφιερωμένο στον Νώντα Nίκα. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας open, περιλαμβάνει cirquit & p2p σε τέσσερα διαφορετικά μέρη εντός και εκτός Αττικής.
    Αναλυτικά το 1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών Νώντας Nίκας περιλαμβάνει:

• 17/01/2010: Πηγή Μπαχούνια (Πάρνηθα στα πρώην βασιλικά κτήματα), cirquit.
    • 07/02/2010: Εύβοια (σε συνεργασία με downhill.gr), cirquit.
    • 23/05/2010: Λιδορίκι* (περιοχή Καρούτες νομού Φωκίδας), marathon.
    • 11/07/2010: Τελικός Πάρνηθας, marathon.

* Ειδικά για το Λιδορίκι η τοπική αρχή Καρουτών θα παραθέσει γεύμα αθλητών, θα υπάρχει έκπτωση σε ξενοδοχεία καθώς και χώρος για κατασκήνωση, αλλά και pasta party με ροκ συγκρότημα την προηγούμενη το βράδυ.
    Το κόστος συμμετοχής κάθε αγώνα είναι 15€ και καταβάλλεται μαζί με την εγγραφή στην γραμματεία του αγώνα δύο ώρες πριν την εκκίνηση έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση (οι ώρες εκκίνησης θα ανακοινωθούν μαζί με τις σχετικές προκυρύξεις). Η διοργάνωση θα παρέχει εκτός από την υδροδοσία, σάντουιτς, χυμό, φρούτα, ενεργειακό gel GU και μετάλλιο-δίπλωμα.
    Περισσότερες πληροφορίες: Βαγγέλης Μαυροπάνος, 6937.227.608
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Αριθμός μηνυμάτων : 1712
    Τόπος : Athens

1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών Empty Απ: 1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών

Δημοσίευση από G-G-Fuego Πεμ 12 Νοε 2009, 19:59

Μπαχούνια ???!?!?!?!! Πάρνηθα ??? που είναι αυτά ! ?
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών Empty Απ: 1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών

Δημοσίευση από G-G-Fuego Πεμ 12 Νοε 2009, 20:11

Να στηρίξουμε όλοι τον ΕΟΣ Αχαρνών που κατ'εμέ διοργανώνει τον καλύτερο μεμονωμένο αγώνα , τον Άθλο Τζουμέρκων !
    Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από Sylvain Παρ 13 Νοε 2009, 04:35

Eimai mesa gia ta 2 marathon , gia tous allous agones an thelei kaneis allos erxomai gia parea....xixixi
    Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από Sylvain Δευ 28 Δεκ 2009, 21:56

O Nikospetal einai mesa gia ton proto agona kai mallon 8a tou kano parea..
    petyrol
    petyrol
    DEORE XT
    DEORE XT

Αριθμός μηνυμάτων : 508
    Τόπος : lefkada
    Ασχολίες : mtb-mountain running-adventure sports-ski-tenis-swimming-
    Registration date : 16/03/2009

Δημοσίευση από petyrol Δευ 28 Δεκ 2009, 23:22

paidia to skeftomai xorao kai ego se kamia gonia autokinitou..??
    Fanis.
    Fanis.
    SLX
    SLX

Αριθμός μηνυμάτων : 282
    Τόπος : Φυλακισμενος στην Αθηνα
    Ασχολίες : ΜΤΒ-ταξιδια με το V-STROM
    Registration date : 07/03/2009

Δημοσίευση από Fanis. Δευ 28 Δεκ 2009, 23:43

G-G-Fuego έγραψε:Μπαχούνια ???!?!?!?!! Πάρνηθα ??? που είναι αυτά ! ?

στις Αλπεις.....
    Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από Sylvain Τρι 29 Δεκ 2009, 00:47

Fanis. έγραψε:
    G-G-Fuego έγραψε:Μπαχούνια ???!?!?!?!! Πάρνηθα ??? που είναι αυτά ! ?

στις Αλπεις.....
    Oxi la8os , ligo prin tin Arta
    Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από Sylvain Τρι 29 Δεκ 2009, 00:47

petyrol έγραψε:paidia to skeftomai xorao kai ego se kamia gonia autokinitou..??
    Ama me afiseis na se peraso...
    petyrol
    petyrol
    DEORE XT
    DEORE XT

Αριθμός μηνυμάτων : 508
    Τόπος : lefkada
    Ασχολίες : mtb-mountain running-adventure sports-ski-tenis-swimming-
    Registration date : 16/03/2009

Δημοσίευση από petyrol Τρι 29 Δεκ 2009, 06:11

ok tha se balo mprosta mou stin ekkinisi....
    Sylvain
    Sylvain
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από Sylvain Τρι 29 Δεκ 2009, 08:45

petyrol έγραψε:ok tha se balo mprosta mou stin ekkinisi....
    Ti na to kano , sto termatismo 8elo...xaxaxa
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τρι 29 Δεκ 2009, 19:21

Έλα έτσι να ζεσταίνεται το κλίμα !
    nikospetal
    nikospetal
    SLX
    SLX

Αριθμός μηνυμάτων : 338
    Τόπος : ΠΡΕΒΕΖΑ
    Ασχολίες : ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ
    Registration date : 23/10/2008

Δημοσίευση από nikospetal Τετ 30 Δεκ 2009, 08:25

Εγώ θα είμαι οικογενειακά απο 15/01/2010 στην Αθήνα.Το Σάββατο μπορούμε να πάμε μία αναγνωριστική.
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τετ 30 Δεκ 2009, 19:37

Θα κοιταξω να μάθω που ακριβως θα είναι η πίστα και θα την κάνουμε !
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τρι 12 Ιαν 2010, 02:09

Επειδή κάποιοι , ονόματα δε λέω οικογένειες δε θίγω ( πολύτεκνοι είναι ) , ασχολούνται σήμερα 12.1.2010 με το τον Απρίλιο του 2010 ( Βαγγελάκη προς θεού δε λέω εσένα ) να σας υπενθυμίσω τον κυριακάτικο αγώνα του ΕΟΣ ! Εγώ ήδη προέβειν σε αλλαγή οπισθίου ελαστικού ( sic ) κι είμαι έτοιμος να φάω την λάσπη της ζωής μου ! Για να είμαι ακριβής δε πολυψήνομαι γιατί έχω ένα κρύωμα που με τραβολογάει 3-4 μέρες τώρα κι επειδή προβλέπεται πολύ κρύο και λασπουριό δεν είναι κι η καλύτερή μου , ΑΛΛΑ έλα όμως που ο φίλος ο Santa είναι μουρλός και θέλει να πήξουμε Κυριακάτικα ! Ιδωμεν ! Αναμένω νέα σας !
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τρι 12 Ιαν 2010, 02:10

Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Ο συναγωνιστής σας
    G-G Fuego

axaxaxxaxaxxa
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τρι 12 Ιαν 2010, 02:21

G-G-Fuego έγραψε:Επειδή κάποιοι , ονόματα δε λέω οικογένειες δε θίγω ( πολύτεκνοι είναι ) , ασχολούνται σήμερα 12.1.2010 με το τον Απρίλιο του 2010 ( Βαγγελάκη προς θεού δε λέω εσένα ) να σας υπενθυμίσω τον κυριακάτικο αγώνα του ΕΟΣ ! Εγώ ήδη προέβειν σε αλλαγή οπισθίου ελαστικού ( sic ) κι είμαι έτοιμος να φάω την λάσπη της ζωής μου ! Για να είμαι ακριβής δε πολυψήνομαι γιατί έχω ένα κρύωμα που με τραβολογάει 3-4 μέρες τώρα κι επειδή προβλέπεται πολύ κρύο και λασπουριό δεν είναι κι η καλύτερή μου , ΑΛΛΑ έλα όμως που ο φίλος ο Santa είναι μουρλός και θέλει να πήξουμε Κυριακάτικα ! Ιδωμεν ! Αναμένω νέα σας !

To sic οπίσθιο ελαστικό μου είναι ένα KENDA NEVEGAL με κάτι ντακούνια νααααααααααααααα !!!!!!!!!
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τρι 12 Ιαν 2010, 02:43

nikospetal
    nikospetal
    SLX
    SLX

Αριθμός μηνυμάτων : 338
    Τόπος : ΠΡΕΒΕΖΑ
    Ασχολίες : ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ
    Registration date : 23/10/2008

Δημοσίευση από nikospetal Τρι 12 Ιαν 2010, 10:22

G-G-Fuego έγραψε:http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=238

no comment

Φίλε GG δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά.Πάντως όποιος θα πάει στον αγώνα να πάρει και αλυσίδες μαζί του.
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τετ 13 Ιαν 2010, 20:15

Εγώ χτες πήγα γι α μια εξερευνητική να προσπαθήσω να εντοπίσω την διαδρομή και για ακόμη μια φορά έκοψα το νύχι , και πήρε η αλυσίδα και μάλλον το ντεραγιε .... κι είμαι σε αναζήτηση ανταλλακτικων .... οπότε όποιος θέλει μπορώ να τον φωτογραφίσω στον αγώνα ! t4y4
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Πεμ 14 Ιαν 2010, 06:53

το ποδηλατό μου είναι έτοιμο Crying or Very sad και πρέπει να σκεφτω μια σοβαρή δικαιολογία για την Κυριακή t4y4
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Σαβ 16 Ιαν 2010, 07:34

G-G-Fuego έγραψε:Να στηρίξουμε όλοι τον ΕΟΣ Αχαρνών που κατ'εμέ διοργανώνει τον καλύτερο μεμονωμ και οποιαδήποτε ένο αγώνα , τον Άθλο Τζουμέρκων !

Axaxxaxa ! Να μαζευτούμε να πάτε ! Θα τον στηρίξω άλλη φορά τον ΕΟΣ ! Κάναμε σήμερα με τον Santa την διαδρομή ( ανάποδα αλλά δε πειράζει η γλύκα είναι η ίδια !)και οποιαδήποτε ιδέα για συμμετοχή στον αγώνα έκανε φτερά ! Η διαδρομή είναι super αλλά σήμερα έβρεχε όλη μέρα κι αύριο μάλλον το ίδιο θα κάνει . Η λάσπη είναι αρκετή , τα μονοπάτια προυποθέτουν μια άλφα εμπειρία , δεν είναι τίποτα xtreme , αλλά το γεγονός ότι είναι σιρκουι και θα μαζευτούν το λιγότερο πιστευω 80 μουρλοί , μαζί με το γεγονός της έντονης βροχής , αναμένεται να γινει της κακομοίρας ! Προσοχή στον έντονο αέρα που φυσάει , σήμερα είδαμε πολλά δέντρα στην τριγύρω περιοχή ξεριζωμένα , μάλιστα είδαμε κι ένα να πέφτει μπροστά στα μάτια μας και να παρασέρνει κι ένα ακόμα , και το παρακουλουθούσαμε εμβρόντητοι ενώ μόλις είχαμε τελειώσει μια ολοκληρωμένη ανάλυση study του γιατί τα πεύκα ξεριζώνονται τόσο εύκολα ! Ολοκληρώσαμε την διαδρομή στο πυκνό δάσος με τα το νου μας ψηλά ! Η διαδρομή το τονίζω και πάλι είναι εκπληκτική και μελετημένη , αλλά για μένα ο καιρός είναι απαγορευτικός . Συν τοις άλλοις σήμερα ξεκινήσαμε για μια χαλαρή και τελικά μας έφυγε ο πατος ! Τέλος ανταλλάκτικά μπορεί να βρήκα για το ποδήλατο , εύρυθμη λειτουργία του όμως ακόμα δε βρήκα ... Crying or Very sad Το πολύ αύριο να περάσω για καμιά φωτό από τον αγώνα ! Ραντεβού στους Αγίους Θεοδώρους !
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Κυρ 17 Ιαν 2010, 00:19

Αναλυτικά τα αποτελέσματα http://www.ironteam.gr/live/
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Τετ 27 Ιαν 2010, 20:27

7.2.2010 στην Αρτάκη Ευβοίας ο δεύτερος αγώνας !
    G-G-Fuego
    G-G-Fuego
    XTR
    XTR

Δημοσίευση από G-G-Fuego Κυρ 07 Φεβ 2010, 06:39

Σήμερα ξύπνησα νωρίς , είδα ότι στην Αθήνα θα έριχνε καρέκλες κι είπα να πάω μια από Ευβοια μεριά . Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερος με πολύ μονοπάτι και πολύ ανέβα κατέβα , και η διαδρομή ήταν από τις καλύτερες που έχω κάνει ! Λάσπη είχε αρκετή , καθώς έβρεξε πριν τον αγώνβα και αμέσως μετά , αλλά δεν κολλούσε στο ποδήλατο κι αυτό δεν πρόσθεσε άλλη μια δυσκολία στην διαδρομή .Από την μεριά μου , έχω να πώ ότι στον τρίτο γύρο , μόνο τόσους πρόλαβα να κάνω , έσκασα κυριολεκτικά ! άντε και στον επόμενο τώρα !

1ο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας ΕΟΣ Αχαρνών Getattachmentaspxs

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Πεμ 21 Νοε 2024, 19:01