Kai sevasmo ston proedro mas pou pige aeraaaaassss!!!
Πρόσφατα Θέματα
Παρόμοια θέματα
Πιο αναγνωσμένα θέματα
Στατιστικά
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 261
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros
.
<div align="center" id="FM_widget_share"></div>
+7
Sylvain
booo
Fanis.
petyrol
costas somiero
G-G-Fuego
taroxopoulos
11 απαντήσεις
Σφενδάμη 2010
Sylvain- XTR
- Αριθμός μηνυμάτων : 2729
Τόπος : Preveza
Ασχολίες : mou.tou.bou / music
Registration date : 21/10/2008
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Σφενδάμη 2010
fotis77777- DEORE
- Αριθμός μηνυμάτων : 136
Τόπος : στεφανη πρεβεζης
Registration date : 19/06/2009
- Δημοσίευση Ν°27
gia pes kai emeas, ti akous.....Asterix έγραψε:Kati akouoooooo gia va8raaaaaaaaaa!!!!!!
G-G-Fuego- XTR
- Αριθμός μηνυμάτων : 1712
Τόπος : Athens
- Δημοσίευση Ν°28
Συγχαρητήρια σε όλους , ήσασταν εξαιρετικοί !
costas somiero- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 459
Registration date : 24/10/2008
- Δημοσίευση Ν°29
Ο αγώνας ήταν τέλειος. Κανονική γιορτή. Μας έλειψαν πολύ τα μέλη της ομάδας που δεν κατάφεραν να παρεβρεθούν έστω κι αν η παρουσία τους θα μας οδηγούσε μερικές θέσεις πιο πίσω στην κατάταξη. Νομίζω ότι η Σφενδάμη πρέπει να καθιερωθεί σαν αγώνας "must" για όλους μας. Μάλιστα θεωρώ ότι πρέπει να κατεβαίνουμε οικογενειακώς μαζί με παιδικά ποδηλατάκια και να συμμετέχουμε όλοι μαζί στο γλέντι. Η SIS ήταν παρούσα στον αγώνα και για μια ακόμη φορά μας στήριξε ενεργειακά διεκδικώντας έτσι ένα κομμάτι από τις εξαιρετικές μας επιδόσεις. Το SMF είναι πολύ καλά οργανωμένο και αξίζει να "κλέψουμε" μερικές ιδέες γαι να οργανώσουμε κάποια στιγμή κάτι αντίστοιχο στην Πρέβεζα.
costas somiero- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 459
Registration date : 24/10/2008
- Δημοσίευση Ν°30
Σημείωση: Εξαιρετικές παραμένουν και οι μακαρονάδες εκείνου του τύπου στο Μακρύγιαλο ο οποίος έχει πλέον και τρομερές σαλάτες.
Παναγιώτης Τζ- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 210
Registration date : 22/10/2008
- Δημοσίευση Ν°31
Για μια φορά ακόμα σταθήκαμε τυχεροί αφού τη Δευτέρα οι ουρανοί πραγματικά άνοιξαν!!Απίστευτος ο Πετράν.Έχει αρχίζει να χαράζει το δρόμο του!!δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει τέρμα 2 μέρες συνεχόμενα (πλάκα μας κάνεις....που λέει και ο Κανάκης)
Συγχαρητήρια για τον Γιάννη (που έχασε χρόνο σε μια πονηρή διασταύρωση) και στον Καμαριν. Ο πρόεδρος ήταν απολαυστικός δουλεύοντας για 2 ώρες πάνω από το κατώφλι!!(ακούει κανείς προς Πατήσια?)
Πρέπει να βρω ποιος τράβαγε βιντεάκι μέσα στο κατηφορικό μονοπάτι και αποθανάτησε τη σύγκρουσή μου με τον κορμό!Γέλαγαν τα αυτιά του με το θέαμα που πρόσφερα.
Συμφωνώ με τον πρόεδρο για το κλέψιμο ιδεών από τη διοργάνωση(οι τύποι ήταν στο πόδι 2 μέρες!!).Η εικόνα μετράει πολύ.Τα σταντ των εταιρειών και η διασωστική ομάδα με τις στολές ήταν σημεία που κέρδιζαν τις εντυπώσεις.
κάπου εκεί πρέπει να κινηθούμε.
Τόσα κουτσούβελα που βρέθηκαν?συνεπώς άρχισαν να ''τραβάνε'' οικογένειες, άρα είναι και εκδρομή.
Τι δε μπορεί να προσφέρει η Πρέβεζα?
Δε θέλω να μου απαντήσει κανείς.Θα τα σκεφτούμε το καλοκαίρι.
Συγχαρητήρια για τον Γιάννη (που έχασε χρόνο σε μια πονηρή διασταύρωση) και στον Καμαριν. Ο πρόεδρος ήταν απολαυστικός δουλεύοντας για 2 ώρες πάνω από το κατώφλι!!(ακούει κανείς προς Πατήσια?)
Πρέπει να βρω ποιος τράβαγε βιντεάκι μέσα στο κατηφορικό μονοπάτι και αποθανάτησε τη σύγκρουσή μου με τον κορμό!Γέλαγαν τα αυτιά του με το θέαμα που πρόσφερα.
Συμφωνώ με τον πρόεδρο για το κλέψιμο ιδεών από τη διοργάνωση(οι τύποι ήταν στο πόδι 2 μέρες!!).Η εικόνα μετράει πολύ.Τα σταντ των εταιρειών και η διασωστική ομάδα με τις στολές ήταν σημεία που κέρδιζαν τις εντυπώσεις.
Τόσα κουτσούβελα που βρέθηκαν?συνεπώς άρχισαν να ''τραβάνε'' οικογένειες, άρα είναι και εκδρομή.
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°32
Παναγιώτης Τζ έγραψε:Για μια φορά ακόμα σταθήκαμε τυχεροί αφού τη Δευτέρα οι ουρανοί πραγματικά άνοιξαν!!Απίστευτος ο Πετράν.Έχει αρχίζει να χαράζει το δρόμο του!!δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει τέρμα 2 μέρες συνεχόμενα (πλάκα μας κάνεις....που λέει και ο Κανάκης)
Εγώ με το ζόρι ανεβαίνω το πλατυσκαλο του σπιτιού μου ! ποιες δυο ώρες στο κατώφλι ??!?!?!?
Sylvain- XTR
- Αριθμός μηνυμάτων : 2729
Ασχολίες : mou.tou.bou / music
- Δημοσίευση Ν°33
fotis77777- DEORE
- Αριθμός μηνυμάτων : 136
Τόπος : στεφανη πρεβεζης
Registration date : 19/06/2009
- Δημοσίευση Ν°34
oi prosperaseis, vlepw ginontai me efkolies..!!
Παναγιώτης Τζ- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 210
Registration date : 22/10/2008
- Δημοσίευση Ν°35
Ορίστε και η τούμπα που σας έλεγα.Πραγματικά φθηνά την γλύτωσα.Προσέξτε την ταλάντωση του πρόσθετου κορμού!!
https://www.youtube.com/user/hktvvideo
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°36
Παναγιώτης Τζ έγραψε:Ορίστε και η τούμπα που σας έλεγα.Πραγματικά φθηνά την γλύτωσα.Προσέξτε την ταλάντωση του πρόσθετου κορμού!!
Xewxxexex ! σε καμαρώσαμε νωρίς νωρίς ! η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σημείο και πέρισυ είχε ίσως και περισσότερες πτώσεις ! Συν τοις άλλοις άμα προσεξετε στα περσινά βίντεο ξεπεταγόταν κι ενας κορμός από τη μέση του μονοπατιού που κολλούσαν όλοι με την μπροστινή ρόδα ! φέτος χωρίς να κρίνω αντικειμενικα βέβαια μέσω βίντεο μόνο και όχι δια ζώσης τα μονοπάτια φαίνονται πιο δουλεμενα και πιο βατά ! Αυτό βέβαια , όπως κι η τοποθέτηση της ''μπαριέρας'' αποτελούνα ένα απο τα συν της διοργάνωσης , οι διοργανωτές της οποίας δηλώνουν ότι την επόμενη μέρα του αγωνα ξεκινούν τις προετοιμασίες για τον αγώνα της επόμενης χρονιάς , και αυτό φαίνεται και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια ! κρίμα για όσους χάσαμε τον συγκεκριμένο αγώνα !
booo- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 483
Τόπος : ARTA
Ασχολίες : mtb-ψαροντουφεκο
Registration date : 26/10/2008
- Δημοσίευση Ν°37
tzak στο τσακ τη γλυτωσες
petyrol- DEORE XT
- Αριθμός μηνυμάτων : 508
Τόπος : lefkada
Ασχολίες : mtb-mountain running-adventure sports-ski-tenis-swimming-
Registration date : 16/03/2009
- Δημοσίευση Ν°38
itan ontos periergo simeio sto opoio an empenes me poli fora eixe arnitiki klisi kai de mporouses na frenareis kai na stripseis...itan isos to monadiko simeio to opoio me diskolepse...
Τετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.
» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
Κυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego
» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
Παρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero
» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
Σαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
Τρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
Δευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas
» bianchi oltre 2012 55cm
Τρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc
» πωλειται SCOTT RC.
Σαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON
» ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
Πεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON
» sfendami adventure expirience
Τρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas
» πωλειται new scott 899
Κυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc
» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
Τετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol