από G-G-Fuego Κυρ 13 Μαρ 2011, 02:13
Ο πρόεδρος τήρησε τις υποσχέσεις του κατά το ήμισυ ,οπως μου είχε προβλέψει ἐνα πουλάκι ! αλλά έκανε το καλύτερο support ever !Μόνο που όταν τον ηθελα με κανενα ισοτονικό την είχε δει να με υποστηρίξει κανοντας κι αυτος ποδήλατο ! Η αλήθεια είναι ότι δεν τον περίμενα κι οταν τον είδα γελάσανε και τα μουστάκια μου ( αυτα που δεν εχω ) !
Στα του αγώνα , εχω να πώ ότι ήταν μια ξεχωριστη εμπειρία καθώς ηταν ο πρώτος μου αγώνας δυάθλου , ο πρωτος μου αγώνας με κουρσα , κι ο πρωτος αγώνας που δεν ειχε να κανει με βουνο , τόσο στο τρέξιμο όσο και στο ποδήλατο . Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη , είμαι ευχαροστημένος από την συμμετοχή ! Ο αγώνας ξεκίνησε με τρέξιμο 10 χλμ σε ένα παραλιακό δασοες με αρκετή άμμο που δυσκόλευε την προσπάθεια με 2 στροφες των 5 χλμ . Εκεί κάπου πηγα να στραμπουλήξω τον αστραγαλο , το έσωσα όμως τελευταία στιγμή αλλά όπως θα ανακάλυπτα αργότερα την πλήρωσε το απέναντι γόνατο ... ο χρόνος μου πρέπει να είναι γύρω στα 50 λεπτά , χωρις να ειμαι σίγουρος . Καπάκι μετα το τρέξιμο , και χωρις να σταματαει ο χρόνος πήγαινες στην ζώνη αλλαγών όπου άλλαξα παπούτσια , φόρεσα το ροζακι και καβάλησα την κούρσα ! ένιωθα απίστευτα ελαφρύς και με ατέλειωτες δυνάμεις ! Πρόσεξα λίγο το στοφάρισμα όπως με ειχαν συμβουλέψει , κι άρχισα να περνάω παιδιά από τον πρώτο γύρο κιολας που με έιχαν περάσει στο τρέξιμο στα τελευταία χλμ . Το ποδἠλατο ἠταν 4 στροφές των δεκα χλμ σε φλαταδούρα , πρέπει να έκανα κατι σε 1 και 10-15 , με μόνη δυσκολία σε μερικά σημεια που είχε λίγο κοντρα θαλασσινο αερακι ! Εφτασα ακμαίος στην ζώνη αλλαγής , ξεκαβαλάω , αλλάζω και στριβω να φύγω .... Εκει ανακάλυψα η σειρα τρεξιμο -ποδηλατο -ΤΡΕΞΙΜΟ ήατν κάτι που δεν είχα ξανακάνει και το σωμα μου δεν ηθελε να συνεργαστει . Το γόνατο με πεθαινε , χωρις καμια προηγούμενη ενόχληση . Εκανα περίπου 2 χλμ ψιλοσερνομενος και μονο μετα μπορεσα να βρω ενα στοιχειωδη ρυθμό , και να τερματισω ψιλοαξιοπρεπως . Στα τελευταια χλμ με φτασαν αρκετα παιδια που μάλλον ''ειχαν'' το τρεξιμο και προσπαθουσα να παρω το ρυθμο τους . Ο Συνολικος μικτός χρονος μου πρέπει να ήταν κατι παραπάνω απο 2.30 ώρες ! Αυτα τα ολίγα , τονίζω ότι ηταν μια από τις πιο ωραιες εμπειρίες !Φωτο από τον πρόεδρο ! Ραντεβού στον Αθλο Παρνηθας για τα 15 χλμ τρεξιμο και 30 χλμ ποδήλατο !
Τετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.
» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
Κυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego
» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
Παρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero
» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
Σαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
Τρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
Δευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas
» bianchi oltre 2012 55cm
Τρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc
» πωλειται SCOTT RC.
Σαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON
» ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
Πεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON
» sfendami adventure expirience
Τρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas
» πωλειται new scott 899
Κυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc
» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
Τετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol