Η φωτό είναι από μια χτεσινή βόλτα που έκανα τριγὐρω σε κάτι χωριά , απεικονίζει καθαρά όμως το μεγαλείο της Οίτης και στη μέση διακρίνεται ένα φαράγγι που κυρολεκτικά κόβει το βουνό στα δύο ! Η όψη του από πιο μακριά είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και μάλλον θα ήταν η χαρά του Nicospetal !
Πρόσφατα Θέματα
Παρόμοια θέματα
Πιο αναγνωσμένα θέματα
Στατιστικά
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 9300 θέματα σε 907 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 261
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η roros
.
<div align="center" id="FM_widget_share"></div>
+6
leonidas
petyrol
ITI RIDER
booo
G-G-Fuego
Sylvain
10 απαντήσεις
1ο ΟΙΤΗ MTB MARATHON
G-G-Fuego- XTR
- Αριθμός μηνυμάτων : 1712
Τόπος : Athens
Registration date : 21/10/2008
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: 1ο ΟΙΤΗ MTB MARATHON
Αυτός που έσκισε στα σίγουρα ήταν ο καλός φίλος Πάπης ! εξαιρετική εμφάνιση 3ος στην κατηγορία του , 4-5 λεπτἀ πισω από τον Γάλλο , με μπροστά κι από τους δύο τον Καμ ! εγώ από νωρίς κατάλαβα ότι δεν ειχα το κουραγιο και τη διάθεση για σήμερα κι εκανα μεταβολή προς την μικρή διαδρομή ! ο Απρίλης κι ο Μάης είναι μήνες που δε μου πάνε λόγω αλλέργιών , κι όσο είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι φέτος θα απέχω η παρέα μέ έκανε να ανηφορίσω προς Οίτη . Το βουνό ήταν εντυπωσιακότατο κι απαιτητικό , η διαδρομή νομίζω όμως ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα κι επίσης να συμπληρώσω ότι χαθήκαμε πολλά άτομα στην αρχή ( πάνω από 50 σίγουρα ) και μάλιστα σε πολύ εύκολο σημείο , με αποτέλεσμα να πηγαίνουμε μπρος πισω σα τα πρόβατα ! Μετά άλλοι συνεχίσαν ευθεία κι άλλοι βάλαν την όπισθεν ! Συγχαρητήρια στον φίλο που διοργάνωσε τον αγώνα που φαινόταν κυριολεκτικά να παλέυει μόνος του μετα θηρία καθώς και τους υπολοίπους που κρίνοντας από το νεαρό της ηλικίας τους σίγουρα έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους να κάνουν τον αγώνα souper !
Η φωτό είναι από μια χτεσινή βόλτα που έκανα τριγὐρω σε κάτι χωριά , απεικονίζει καθαρά όμως το μεγαλείο της Οίτης και στη μέση διακρίνεται ένα φαράγγι που κυρολεκτικά κόβει το βουνό στα δύο ! Η όψη του από πιο μακριά είναι πολύ πιο εντυπωσιακή και μάλλον θα ήταν η χαρά του Nicospetal !
Παναγιώτης Τζ- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 210
Registration date : 22/10/2008
- Δημοσίευση Ν°27
Καλά δεν πρόλαβες να μπεις στο σπίτι και έπιασες το πληκτρολόγιο?
θυσία στην ενημέρωση του κόσμου!!
μπράβο σε όλους και περιμένουμε φωτό!
θυσία στην ενημέρωση του κόσμου!!
μπράβο σε όλους και περιμένουμε φωτό!
Sylvain- XTR
- Αριθμός μηνυμάτων : 2729
Τόπος : Preveza
Ασχολίες : mou.tou.bou / music
- Δημοσίευση Ν°28
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°29
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°30
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°31
booo- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 483
Τόπος : ARTA
Ασχολίες : mtb-ψαροντουφεκο
Registration date : 26/10/2008
- Δημοσίευση Ν°32
μπραβο σε ολους.μπραβο και στο παπιρι για το βαθρο παλι καλα δεν περασε και τον σιλ......
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°33
Sylvain έγραψε:
Μπράβο ρε Πάπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !
Παναγιώτης Τζ- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 210
Registration date : 22/10/2008
- Δημοσίευση Ν°34
G-G-Fuego έγραψε:Sylvain έγραψε:
ορίστε ένα σημείο που πρέπει να προσέξουμε!
Οι απονομές.
πχ. εδώ δεν καταλαβαίνω ποιος είναι πρώτος,δεύτερος....κλπ.
πολύ πρόχειρη εικόνα που αδικεί ΟΛΗ την προσπάθεια των διοργανωτών.εγώ που δεν συμμετείχα, δεν μπορώ να γνωρίζω τίποτα για την ομορφιά ή την δυσκολία της διαδρομής, αλλά βλέποντας αυτή την απονομή βγάζω τα (αρνητικά)συμπεράσματά μου.
Η εικόνα είναι κάτι που μένει.
G-G-Fuego- XTR
- Δημοσίευση Ν°35
Από δεξιά κι απλά για ενημέρωση
1. ΚΑΤΣΩΝΗΣ
2. ΓΚΟΜΠΕΛ
3. ΠΑΠΙΡΗΣ
4.
5. ΛΑΧΑΝΙΔΗΣ
1. ΚΑΤΣΩΝΗΣ
2. ΓΚΟΜΠΕΛ
3. ΠΑΠΙΡΗΣ
4.
5. ΛΑΧΑΝΙΔΗΣ
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°36
Ευάγγελος- ALTUS
- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Τόπος : Λάρισα
Registration date : 02/12/2010
- Δημοσίευση Ν°37
Παιδιά συγχαρητήρια!Και χάρικα για τη γνωριμία!Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!!
Στο δια ταύτα: πολύ απαιτητική η διαδρομή, πολλά νερωφαγώματα, γαρμπίλι, πέτρα και ατελείωτο σπρώξιμο αλλά τι ομορφιά!!!!Το μέρος μαγευτικό !
Και κάτι ακόμα υπάρχουν κάπου τα αποτελέσματα on-line για να τα δούμε και εμείς που τερματίσαμε πρώτοι...από το τέλος !!!
Στο δια ταύτα: πολύ απαιτητική η διαδρομή, πολλά νερωφαγώματα, γαρμπίλι, πέτρα και ατελείωτο σπρώξιμο αλλά τι ομορφιά!!!!Το μέρος μαγευτικό !
Και κάτι ακόμα υπάρχουν κάπου τα αποτελέσματα on-line για να τα δούμε και εμείς που τερματίσαμε πρώτοι...από το τέλος !!!
costas somiero- SLX
- Αριθμός μηνυμάτων : 459
Registration date : 24/10/2008
- Δημοσίευση Ν°38
Παπυρ στην Αλαμάνα και φωτιά στο Γοργοπόταμο...
Sylvain- XTR
- Δημοσίευση Ν°39
Ευάγγελος έγραψε:Παιδιά συγχαρητήρια!Και χάρικα για τη γνωριμία!Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!!
Kalispera , apotelesmata oxi akoma , xarika kaigo pou ta ipame ligo , kanonise na kateveis ston agona mas!
NONAME-CARBON- DEORE XT
- Αριθμός μηνυμάτων : 702
Τόπος : oropos
Registration date : 25/11/2008
- Δημοσίευση Ν°40
Ευάγγελος- ALTUS
- Αριθμός μηνυμάτων : 19
Τόπος : Λάρισα
Registration date : 02/12/2010
- Δημοσίευση Ν°41
Sylvain έγραψε:Ευάγγελος έγραψε:Παιδιά συγχαρητήρια!Και χάρικα για τη γνωριμία!Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!!
Kalispera , apotelesmata oxi akoma , xarika kaigo pou ta ipame ligo , kanonise na kateveis ston agona mas!
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να έρθω Ζάλογγο.Είμαι σίγουρος ότι θα διοργανώσετε ένα πολύ καλό αγώνα (είδα τα σχετικά post και τις φωτό με τα μονοπάτια)!
ITI RIDER- ALTUS
- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Τόπος : Λαμία,Φθιώτιδα
Registration date : 15/03/2011
- Δημοσίευση Ν°42
Έχεις δίκιο για τις απονομές έγιναν πολύ πρόχειρα απο τις κοπέλες της Γραμματείας και δεν κάναμε τίποτα για το βάθρο απο αυτά που είχαμε στο προγραμματίσει...Παναγιώτης Τζ έγραψε:G-G-Fuego έγραψε:Sylvain έγραψε:
ορίστε ένα σημείο που πρέπει να προσέξουμε!
Οι απονομές.
πχ. εδώ δεν καταλαβαίνω ποιος είναι πρώτος,δεύτερος....κλπ.
πολύ πρόχειρη εικόνα που αδικεί ΟΛΗ την προσπάθεια των διοργανωτών.εγώ που δεν συμμετείχα, δεν μπορώ να γνωρίζω τίποτα για την ομορφιά ή την δυσκολία της διαδρομής, αλλά βλέποντας αυτή την απονομή βγάζω τα (αρνητικά)συμπεράσματά μου.
Η εικόνα είναι κάτι που μένει.
Ο λόγος;
Την ώρα που άρχισαν να κλείνουν οι πεντάδες στις κατηγορίες και θα έπρεπε να αρχίσουμε να στείνουμε τα βάθρα, χτυπάει το τηλέφωνο μου για σοβαρά Τραυματία μετά το Κουμαρίτσι με χτύπημα στο κεφάλι!
Δεν ξέραμε την ακριβή του θέση, για αυτό έφυγα σφαίρα να τον εντοπίσω και ταυτόχρονα έπρεπε απο το κινητό να συντονίσω τα οχήματα της διασωστικής ομάδας και το ασθενοφόρο.
Ο τραυματίας μετά το αρχικό χτύπημα στο κεφάλι (όπως διαπυστώσαμε μετά) είχε πλήρη απώλεια της συνείδησης του αλλά και της μνήμης του και συνέχισε την διαδρομή!
Και γαι αυτό έχω και δεύτερο τηλέφωνο για τραυματία με χτύπημα στο κεφάλι αρκετά χαμηλότερα, όπου και τον εντοπίζω μετα απο 1-1,5 λεπτό.
Μετά από ελάχιστα λεπτά έρχονται στο σημείο διασωστική ομάδα και ασθενοφόρο.
Με όλα αυτά, τα βάθρα είχαν μήνει στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μου, και όλη η τελετή της απονομής πήγε περίπατο.
Συνολικά η ασφάλεια του αγώνα είχε προτεραιότητα απέναντι σε οτιδίποτε άλλο και ακόμα και τα δευτερόλεπτα που θα κάναμε να ξεφορτώσουμε τα βάθρα μπορεί να ήταν κρίσιμα για τον τραυματία...
Ελπίζουμε στο μέλλον τα βάθρα του ΟΙΤΗ ΜΤΒ MARATHON να είναι εντυπωσιακότερα, ανάλογα της ομορφιάς της διαδρομής..!
ITI RIDER- ALTUS
- Αριθμός μηνυμάτων : 15
Τόπος : Λαμία,Φθιώτιδα
Registration date : 15/03/2011
- Δημοσίευση Ν°43
Και για όσους δεν είδαν τα αποτελέσματα...
http://icycling.gr/index.php/elliniki-podilasia/1o-oiti-mtb-marathon-premiera-me-173-simmetexontes.php
http://icycling.gr/index.php/elliniki-podilasia/1o-oiti-mtb-marathon-premiera-me-173-simmetexontes.php
Τετ 10 Απρ 2013, 02:33 από Fanis.
» Σαββατο 2.2.2013 , MTB στην Πρέβεζα
Κυρ 27 Ιαν 2013, 07:45 από G-G-Fuego
» TZOUMERKA BIKE MARATHON 2012!!!
Παρ 25 Ιαν 2013, 19:58 από costas somiero
» DROSOPIGIRACE - SemiMarathon MountainBike Race
Σαβ 08 Σεπ 2012, 23:56 από nixterida
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ ΜΤΒ KCNC
Τρι 28 Αυγ 2012, 00:23 από petyrol
» ΠΩΛΕΙΤΑΙ SANTA CRUZ-BLUR XC CARBON
Δευ 27 Αυγ 2012, 05:41 από leonidas
» bianchi oltre 2012 55cm
Τρι 21 Αυγ 2012, 04:20 από oetzirc
» πωλειται SCOTT RC.
Σαβ 11 Αυγ 2012, 05:11 από NONAME-CARBON
» ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΛΑΚΚΑΣ ΣΟΥΛΙΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΡΟΥ
Πεμ 09 Αυγ 2012, 21:28 από NONAME-CARBON
» sfendami adventure expirience
Τρι 10 Ιουλ 2012, 01:28 από leonidas
» πωλειται new scott 899
Κυρ 08 Ιουλ 2012, 10:49 από oetzirc
» Χ-POROS 2012! Το θρυλικό X-Poros γίνεται και πάλι φέτος ύστερα από παύση ενός έτους.
Τετ 04 Ιουλ 2012, 20:19 από petyrol